Overnatning / Glamping

tirsdag den 29. december 2015

Fiskekugler, havepynt året rundt.

Gamle fiskekugler af glas, er fine som pynt i haven året rundt. I vinterhalvåret i diverse dekorationer, og om sommeren i deres rette element vand. Selv om fiskekuglerne virker skrøbelige, er de ret robuste, glasset er kraftigt og de blev smidt op på dækket, da de var i brug, så de er afprøvet. 

Jeg har efterhånden en fin lille samling, som jeg bruger på forskellig vis.

 Lyset spiller så smukt i det gamle glas.Blomsterhovederne giver liv og farve mellem fiskekuglerne.Da fiskekuglerne var i brug, var de i net, så de var nemme at hale op af vandet. Nettene er dekorative.


 Den brune kugle i midten er ikke en fiskekugle, men en gammel kuppel fra en udendørslampe, men den er fin sammen med fiskekugler, bladkugler og moskugler.

Det er lidt sjovt, for tidligere brød jeg mig ikke om fiskekugler, dengang hvor man mest så dem brugt liggende på jorden, brugt som markering af bede. Det er underligt som ens smag forandrer sig, nu synes jeg de er noget af det smukkeste :-) 

10 kommentarer:

 1. Jeg er også vild med fiskekugler. Har selv et par stykker.
  Tusind tak for din søde kommentar hos mig.
  Du skal selvfølgelig også selv have et et ønske om et godt nytår hos dig og dine. Tak for alle dine dejlige indlæg og tv med skøn inspiration gennem året.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 2. Åh... de er smukke og dejligt at se hvor forskelligt du bruger dem :)

  SvarSlet
 3. Åh... de er smukke og dejligt at se hvor forskelligt du bruger dem :)

  SvarSlet
 4. Hihi två blå såna fanns det på min kolonin när jag kom hit de brukar jag lite här och där. Ska nog försöka få fatt på fler.
  Det är så fint med lite oförutsägbart pynt i trädgården Kolonin är inte så stor så det får vara med måtta allt jag gör, det är svårt.Det är lättare när man som du har lite mer platas Och du gör så fina platser att vila ögat på.
  Ha nu en skön mitt i veckan dag
  Kram Meta

  SvarSlet
 5. Hej Anette.Jeg er bare vild med de smukke fiskerkugler.......må se at skaffe mig nogle.For de er bare gode til at pynte med mange steder i haven.Og specielt i vandet.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
 6. Ja hvor er de fine...
  Der står også et par stykker på min ønskeseddel...
  Godt nytår år til jer - glæder mig til endnu et "blog-år" !!!
  Knus Susanne

  SvarSlet
 7. Kære Anette, ja de er utrolig fine og de skaber sådan en rolig stemning uanset om de er blandet med blomster eller bare hviler i sig selv. Jeg kan godt lide at du viser de forskellige måder at placerer dem enten vådt eller tørt. Jeg har selv to af de grønne og den grønne flaskefarve synes jeg rigtig godt, men den bruge farve er også køn. Var det en glasskærm til en udendørs lampe eller findes der brune fiskekugler?
  Jeg har endnu ikke fået mine rigtig placeret. Jeg synes ikke lige nu at jeg har den rigtig ting de kan lægges i, for jeg synes at de egentlig i deres rette element - vand. Men jeg må se hvad jeg kan finde over foråret :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 8. Hejsa Anette.
  De er utrolig smukke de kugler. Jeg ar det præcis som dig. Kunne ikke tænke mig at eje dem som yngre. Men nu er de et most..... Har desværre ingen. Det har mine forældre. så håber at kunne logge lidt af dem til mig.... Du bruger dem så smukt i din have.
  Rigtig fantastisk nytår til dig og dine

  Charlotte

  SvarSlet
 9. Tak for linket og godt nytår
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 10. Tak Fru Pedersen. Jeg havde fuldstændig glemt hvor robuste de smukke kugler er og derfor er de også kommet i vinterhi. Nu må jeg vist hellere ud og have dem gravet frem igen, så de kan pynte i haven vinteren over.
  Hilsen Heike

  SvarSlet