Overnatning / Glamping

fredag den 18. december 2015

Kig indenfor i skurvognen til julehygge.

 I går aftes havde jeg lånt skurvognen ud til nogle veninder der skulle julehygge. Jeg havde gjort lidt rent og dækket bordet, så der var klar til de kom. Maden havde de selv med.

Buketten er i julerødt, med roser og afskårne amaryllis, røde bær og glaskugler. Den røde myntekande er som skabt til sådan en julebuket. Myntekande og kammerstage kan du købe HER


Skurvognen oser af jul, med de røde farver, hyacinter og æbler. Her et kig ind af døren.


Der kan dækkes til 6 personer i skurvognen, når jeg henter en ekstra stol.


I baggrunden ses sengen, med den hjemmelavede hjørnehylde over. 


Der er kig til julehaven.


Julebuketten.


Æbler i et gammelt rødt fad, det er ikke så meget der skal til for at skabe en varm julestemning.


Det lille vindue i thekøkkenet.


Mistelten på skabslågen. En havegæst bemærkede en dag at det var lidt besværligt at stå med hovedet under op af lågen når der skulle julekysses, men forsikrede hende om at hr. Pedersen godt kunne kysse uden :-) Hyggeligt ser det ud med misteltenen der spejler sig i spejlet på lågen. Der er altså noget særligt over julens røde blomster, de får smilet frem.


Skurvognen kan man overnatte i, da den også benyttes til Bed & Breakfast, se mere HER

Har du lyst at se hvordan vi byggede skurvognen, så se HER

15 kommentarer:

 1. ja det ser utrolig hyggeligt ud og jeg r sikker på at de hyggede sig i de fine omgivelser.
  Ja naturens egne røde farve er utrolig flot, og amaryllis er så kønne.
  God weekend til dig Anette
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Sikke fint :) Tak for kigget, det ser utrolig hyggeligt ud, og skønt med julens røde farve :)
  KH Trine

  SvarSlet
 3. Kære Anette Hvor har du pyntet smukt op! Du har ret hvor bliver man dejlig glad af den julerødt farve. Jeg købte da også røde blomster i går som jeg skal hygge mig med at dekorere med idag.
  Rigtig god weekend. Er sikker på, at veninderne have en hyggelig aften i skurvognen ;-) jule kram Tina

  SvarSlet
 4. Hvor har du gjort det smukt og hyggeligt for dine veninder, Anette. En fryd at se og at besøge dig ��
  Mvh Annalise Lønstrup, Viborg

  SvarSlet
 5. Hvor er der fint i skurvognen. JUL JUL og masser af stemning. Jeg kan kun anbefale at overnatte der. Det er en meget fin vogn og værtinden er en af de bedste. Flot julebuket - Amarylis er så fine.

  SvarSlet
 6. Det var en mysig vagn så skulle jag gärna bo ett tag och njuta av ert Danmark som jag verkligen gillar
  Ha det gott i helgen
  Kram Meta

  SvarSlet
 7. Hej Anette

  Igen har du gjort det.

  Den mest fantastiske stemning har du skabt, hvem ville ikke gerne have siddet til bords der. Ja, du skal ikke spørge en gang, så tog jeg gerne hele den lange køretur igen.

  Du er knald dygtig til at sætte sammen så det danner en helhed, det er lige gyldigt om det er ude eller inde, så formår du at laver stemninger, det beundre jeg dig rigtig meget for.

  Tak for den fine Tv udsendelse forleden, et dejligt tilbage kik på året i din have. Man kan kun begræde at det er slut efter 2 skønne år med månedlige udseendelser fra dit paradis, dem kommer vi til at savne rigtig meget.
  Men håbet er jo så at du er lige så fligtig til at ligge opslag her på bloggen, så vi kan følge dig stadigvæk.

  Du, John og din familie ønskes en rigtig god jul og et godt og lykkebringende nytår. Tak for de skønne timer vi har været gæster I jeres have i sommers, men også den fantastiske eftermiddag og aften vi havde her i november måneden var rigtig dejlig, bare synd du Anette ikke var helt på toppen.

  Nu vil jeg løbe igen, der er stadig lidt der skal gøres inden jul og da jørgen er arbejds ramt, ja så er det kun mig til at gøre det i mit tempo, men mon ikke det bliver jul afligevel, det tror jeg.

  Kæmpe knus herfra det midtfynske, Pia


  Et stort juleknus til Mors, Viborg, Ringkøbing, Odense, og jer jer har glemt.

  SvarSlet
 8. Hvor ser det hyggeligt ud - et dejligt sted at mødes til juleråhygge. Det går lige i hjertet. Måske også fordi vi mangler det lidt her i den mørke tid. Man længes allerede efter foråret. Her juler vi også - men ikke så flot som du. Der er hyacinter, narcisser og juleroser i vindueskarmene. Og ellers fælder vi træer og tynder ud i buske m.v. Det er godt at komme lidt ud i haven og den friske luft, selvom vejret driller meget ind imellem. Glædelig jul og godt nytår herfra.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 9. Kære Anette.

  Jeg lukker øjnene. Jeg forsøger at trylle. Via tankens kraft, beamer jeg din vidunderlige julepyntede skurvogn op på min forblæste bakketop, for gid man dog havde sådan et vidunderligt og himmelsk sted at gemme sig.

  Åbner øjnene......og ser, at jeg ikke kan trylle. ÆV! Men helt ærligt, så står skurvognen også på det mest pragtfulde sted med udsigt ud over de vestjyske vidder. Det vil helt sikkert helst blive hos jer. Og det forstår man godt, efter al den sjæl og kærlighed I har lagt i arbejdet med den. Det er et mesterværk i hygge og stemning. Jeg elsker det skurvogn og den måde, du har indrettet det på, Anette.

  Selv er jeg en klaphat til at bruge rødt i julen. Det er kun røde æbler, der bliver brugt som pynt og fuglefoder i haven. Men jeg synes, at julerødt er smukt, når det er så gennemført som hos dig. Amaryllis er en skøn blomst.

  Håber I nyder jeres forjul og at I nu kan holde en tiltrængt og meget velfortjent ferie fra åben have- og tv-optagelse- travlhed.

  Tusind tak for dejlige haveprogrammer, havebesøg og blogindlæg, i året der nu synger på allersidste vers.

  Håber I nyder hinanden, den ekstra tid og de små nissepigers juleglæde for fuld udblæsning.

  Knus og kærlige tanker
  ...også til dig, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jytte vi kan desværre ikke trylle for så var den enormt flotte og stemnings fyldte skurvogn også havnet hos mig., men jeg kan jo godt se at ville komme til at slås så blodet ville flyde.
   Knus Pia

   Slet
 10. Uha, blodet ville flyde, ja:o) Så ville der virkelig blive julerødt overalt:o)

  Men ved du hvad, Pia? Vi kunne også kidnappe Hr Pedersen? Han kan virkelig trylle både med sav, boremaskine, båndpudser og hvad det ellers altsammen hedder?
  Trylle trylle trylle.....så har han opfyldt et ønske:o) Måske er han Julemanden, forklædt som landmand, handymand og altmuligmand? Gud, jeg tror det er sådan, det er fat......:o)

  Knus retur

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har jo faktisk to handymænd selv, men de er dæleme ikke til at få ud af deres hus.......... så det kan være vi skal kidnappe både hr og fru Pedersen til at lave stemninger til os o)))))))

   Slet
 11. Hej Anette. Hvor ser det hyggeligt, stemningsfuldt og julet ud. Den røde farve får smilet og julehumøret frem. Jeg ville godt være gæst i den skurvogn. Mvh. Helle

  SvarSlet
 12. Hej Anette. Det ser rigtig hyggeligt og imødekommende ud. Også meget stemningsfuldt. Man kan da kun blive i godt humør i sådanne smukke omgivelser:) I morges stod jeg op kl. 7.15 og så udsendelsen med årskavalkaden. Det var så hyggeligt at sidde i stuen med stearinlys tændt og med kaffe og se alle højdepunkterne fra din have. Det var en god start på dagen. Tak for det.

  SvarSlet
 13. Dine veninder må have hygget sig SÅ meget i jeres hyggelige skurvogn. Flot og sødt af dig, sikke een veninde at have... Du formår at ramme den rigtige intense julestemning, helt utroligt som jeg kan blive ved med at kigge og kigge på dine billeder. Tak. Ha en god dag. Julehilsen Carina

  SvarSlet