Overnatning / Glamping

mandag den 7. december 2015

Liv i havedammen.

På denne tid sker der ikke så meget i havedammen, undtagen når moskusænderne tager sig et julebad. Det ser så dejligt ud, når de lystigt bader og dykker.
Efter dukkerten smovser de lidt i fuglenes havreneg :-) Det er så hyggeligt med dyr i haven.


5 kommentarer:

 1. Ja, de ser da svært hyggelige ud, de moskusænder! Måske skulle vi have en lille flok når vi flytter på landet ...?
  God aften til dig, Anette!
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det skal i da, det er ren hygge. Især hvis der er dræbersnegle på gården, for dem er de helt vilde med.

   Slet
 2. Godaften Anette.Ja !!! vi kan jo ikke have dyr gående her hos os.........så jeg nyder alle dine .Og de se ud til at nyde livet.
  Tænker lidt på om al den regn i Holstebro har haft nogle konsekvenser for jer ?
  Godaften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Godaften Jette.
   Vi har også her fået rigtig meget regn, og haft kæmpe søer på markerne, ike så godt for vinterafgrøderne, håber de klarer det. Haven har svuppet noget, men her har ikke stået vand i selve haven, men på parkeringsområderne har der været meget vand. Men nu søkker det, i dag har vi haft det smukkeste og milde solskinsvejr, en stor kontrast til weekendens regn og storm.

   Slet
 3. Kære Anette. Ja det er hyggeligt at dyrene sådan gående i det fri. Jeg har ingen i haven - med undtagelse af Jack, men på den lille mark bagved min hæk, går der ofte kvier eller køer, som skal kalve. Det er dog kun i de måneder hvor vejret er godt.
  Lige nu har vi på en af markerne ca. 125 får gående, som græsser nogle af markerne af. når det er muligt går Jack og jeg en tur derned og hilser på fårene. Det er rigtig hyggeligt.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet