Overnatning / Glamping

torsdag den 31. december 2015

Godt nytår.

Jeg vil gerne ønske jer alle et rigtig godt og lykkebringende nyt år. Tak for det gamle, tak for kommentarer, besøg og gensidig inspiration og glæde. Glæder mig til et nyt år, og se hvad det bringer, er sikker på det bliver godt.

 Årets nytårsbuket, sprøde tulipaner og duftende hyacinter.

Godt nytår

22 kommentarer:

 1. Gott Nytt År till dig med. Jag sitter här med datorn och lyssnar på alla smällare som redan startat.
  Det är allt härligt med ett nytt år som vi kan fylla med roligheter och nyttigheter.
  Kram Meta

  SvarSlet
 2. Kære Anette.Nyder alle dine dejlige opstillinger rundt om i din have.Og kønne nytårsbilleder.Der er ikke noget som dejlige sprøde tulipaner.
  Endnu engang rigtig dejligt nytår til dig og familien Knus Jette

  SvarSlet
 3. Hej

  Du ønskes også alt godt i det nye år. Tak for alle dine blogindlæg. Jeg læser din blog dagligt. Og jeg nyder dine billeder og nyder godt af al din inspiration og dine gode ideer.
  Jeg glæder mig til at følge dig endnu et år.
  Tusind tak :-)

  SvarSlet
 4. Kære Anette. Godt nytår til dig og dine. Tak for den verden du stille har åbnet, og inviteret mig og min familie ind til. Det er og har været den smukkeste gave jeg har fået i 2015. Kærligst Merete

  SvarSlet
 5. Wish you a very happy and healthy 2016 with lots of gardening pleasure!

  SvarSlet
 6. Tak i lige måde! Jeg glæder mig til at følge med endnu et år i din have :-)
  Kh, Karen

  SvarSlet
 7. Kære Anette.
  Du og din familie ønskes også et rigtig dejligt Nytår. Vi ønsker Jer fremgang og lykke i det nye år. Tak for mange dejlige og interessante indlæg. Vi glæder os meget til besøg både her og hos Jer.
  Mange kærlige tanker fra John og Eliane

  SvarSlet
 8. Tusind tak og i lige måde Anette. Jeg nåede desværre ikke at få indløst mit gavekort selvom jeg utrolig gerne ville have nydt et par dage i din smukke have. Vores køkken tog desværre alt tid og energi - men håber at komme på besøg en anden gang�� Rigtig godt Nytår!! Knus Nina

  SvarSlet
 9. Hej Annette,
  Tak for en skønt haveår. Dejlige skøn tips og opstillinger har du vist gennem året. Bliv endelig ved. Godt Nytår skal lyde til dig og familien.

  SvarSlet
 10. Kære Anette.
  Og så et godt nytår til dig og din familie. Jeg ser tilbage på vores besøg oppe i din have i sommers, hvor jeg fik en masse gode ideer og inspiration til min have.
  Jeg glæder mig til næste år, da det år også er indlagt et besøg i haven din.
  Godt nytår
  Kh.
  Jack og Kirsten

  SvarSlet
 11. Godt nytår, Anette.
  Det har været en fornøjelse at følge dig på bloggen, og specielt det dejlige besøg min bedstemor og jeg havde i din have.
  Vi ses i 2016
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 12. Kære Anette!
  Også et fantastisk godt nytår til dig! Tak for alle dine delinger gennem året, det har været en fornøjelse:-)
  Nytårshilsner fra Anette

  SvarSlet
 13. Helle Aagaard, Sydfyn1. januar 2016 kl. 11.33

  Selv et godt nytår til Jer Anette. Med tak for havebesøg, masser af havetv og inspirationer i største stil. Vi ses
  knus Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 14. Kære Anette
  Et godt og lykkebringende Nytår
  Bedste ønsker og knus Iris

  SvarSlet
 15. Tak i lige måde. Glæder mig til at følge din have i 2016 og håber på at nå at besøge den igen. Det var et dejligt ophold vi havde sidste sommer i skurvognen. Tåler gentagelse.
  kh Hanne fra Kalvehave

  SvarSlet
 16. Hej Anette. Også rigtig godt nytår til dig og tak for det gamle. Også tak for al din inspiration, som er en stor glæde og som jeg har fået rigtig meget ud af. Det var spændende at besøge dig og haven og jeg er meget glad for at have været på besøg. Jeg håber, det bliver muligt igen i 2016, da jeg gerne vil se din have om sommeren:) Tak for alle dine spændende indlæg og nu er jeg spændt på hvilke have-oplevelser år 2016 vil give.

  SvarSlet
 17. Jeg ved næsten ikke hvad der ser mest lækkert ud, kransekagen eller de sprøde tulipaner...... henset til... hmmmm.... alt i alt....... må jeg vis hellere vælge tulipanerne. Godt Nytår

  SvarSlet
 18. Kære Anette sikke smukt du har dækket op til Nytårsskål. Rigtig godt nytår til dig og din familie. Kram Tina

  SvarSlet
 19. Kære Anette, rigtig godt og velfortjent nytår til dig og din husbond :-). Det er altid dejligt at mærke din smittende haveglæde, varme imødekommenhed over for andre mennesker og heldigvis også over for mig ;-). Tusind tak for året som gik, glæder mig til at se hvad der rører sig i det nye år :-), kh Margit

  SvarSlet