Bed & Breakfast

tirsdag den 1. december 2015

Endelig 1. december.

Jeg har så længe jeg kan huske altid glædet mig til d. 1. december, en magisk dag, hvor kalenderlyset blev tændt og julen startede. I år er ikke nogen undtagelse :-) Selv om jeg har julet i haven siden midten af oktober, hvor jeg startede på at lave julehaven, har jeg langt fra fået nok af julen. 
Jeg elsker nemlig forberedelserne, gæsterne, hyggen og samværet. 
Jeg er så klar til at nyde december, både haven og huset er pyntet, julekortene bestilt, bedstemor har fyldt kagedåserne med de lækreste småkager, hun elsker at bage og kan ikke vente :-) hvilket kommer hele hendes lille familie tilgode.

Jeg har stadig dagligt åbent i julehaven fra kl. 13-17 til og med d. 13. december. Det er en meget stor glæde at dele julehaven med havegæsterne, høre deres begejstring og allerbedst hvordan de selv får lyst til at komme hjem og pynte op i haven. Glade gæster der fortæller at nu er de kommet i julestemning. 

En moskusand sidder og kigger på pakkerne på bordet, mon de er til os :-)


Rigtig glædelig december.6 kommentarer:

 1. Kære Anette. ja endelig er det december og dejligt at vi allerede fra den første dag kan tænde lyset, starten på en måned som står for mange af os som noget ganske særligt. Vi mindes barndommens jul og den første julemåned hjemmefra, og alle de traditioner man har valgt at tage med derfra, men også alle de mange traditioner man selv har bygget op i sit liv. Så ja lad os fejre at det er december
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Så fint den sidder og kigger på gaverne. Godt de ikke ved at nogen af dem jo nok ender som andesteg. God december måned til dig.

  SvarSlet
 3. Jeg er ret vild med gaverne med cykelslange. På weekendens julemarked så jeg noget lignende med gaver støbt i beton og cykelslange - de var også rigtig fine! Jeg skal vist i gang med at støbe lidt igen. Dog skal jeg have fundet noget, som kan bruges som form. Når man bruger mælkekartoner, får de den der samling i bunden, og det er ikke så fint, synes jeg.

  SvarSlet
 4. Åh når du siger småkager, så mærker jeg virkelig at jeg mangler min gamle mor, hun kunne også det med at fylde mine kagedåser :-) men alt har jo desværre sin tid. Det er lidt mærkelig når man når til at være den ældste generation i familien, men det med at fylde kagedåser det bliver vist aldrig mig:)

  SvarSlet
 5. Super idé med gaverne, det ser så hyggeligt ud :) Specielt for os der bor hvor vestenvinden raser, er det godt med noget der ikke blæser væk.
  God dag til dig
  Majbrit

  SvarSlet
 6. Godaften Anette.Ja!! julemåneden er bare sådan en skøn tid med bagværk og sammenkomster.
  Er bare så vild med dine beton of mos pakker.
  Rigtig god december knus Jette

  SvarSlet