Overnatning / Glamping

mandag den 14. december 2015

Juleferie.

Fru Pedersens julehave er nu lukket for i år. Det har igen i år været en rigtig dejlig oplevelse at holde åben i julehaven. Jeg elsker at dele glæden med andre og give oplevelsen af ægte julestemning. 


Rigtig mange gæster har været forbi den sidste måned, og i weekenderne er det Hr. Pedersen der har lavet kaffe og pyntet kager til gæsterne. Fru Pedersen har sagt goddag og velkommen, snakket og hygget om gæsterne.Merle er rejst til julebal i nisseland, mon ikke hun snart er tilbage igen :-)


Både Hr. og Fru Pedersen holder nu juleferie :-) 
Så er der rigtig tid til at gøre noget sammen, være mere sammen med familien, især de 2 små prinsesser, ordne de sidste forberedelser til jul, lave mad, købe julegaver, sove længe og nyde at der ikke skal ske andet end hvad vi lige finder på :-)


3 der er glade for hinanden, billedet er taget til oldemors fødselsdag i sidste uge, lidt dårligt lys, men alligevel et herligt billede.

14 kommentarer:

 1. det var inte länge sedan jag hittade till dig men det verkar spännande tycker jag och som följare får jag ju se det varje inlägg du gör. Ser verkligen fram mot nya inlägg från dig
  Jag önskar dig och de dina ett härligt jullov.
  Kram Meta

  SvarSlet
 2. Rigtigt god juleferie til jer alle!
  Juleknus fra Nana

  SvarSlet
 3. Kære Anette.
  Glæder mig hver gang jeg kigger ind hos dig. Desværre nåede vi ikke din hyggelige julehave i år, men næste år ..... ;o)
  En rigtig glædelig Jul og et godt Nytår til dig og dine kære.
  Tusind tak for herlige indlæg med masser af dejlige billeder og stor
  inspiration.
  Knus Iris.

  SvarSlet
 4. Kære Anette. Jeg ønsker dig den bedste juleferie på jorden sammen med familien. Nu skal der jules helt privat og bare nydes..... Det er sørme velfortjent efter en lang sæson.

  De bedste ønsker og en glædelig jul og et lykkebringende nytår

  Charlotte

  SvarSlet
 5. Vil også lige ønske er en rigtig god og glædelig juleferie:-)
  Julehilsner fra Anette

  SvarSlet
 6. Kære Annette. Jeg vil gerne være med her i ønsket om en rigtig glædelig jul til dig og dine kære. Tak for inspiration gennem din blog hen over hele året. Jeg ser dine indlæg hver morgen og det er en sand vitaminindsprøjtning. Du har så mange idéer og giver så meget til os læsere. Jeg glæder mig til at følge din blog i 2016. Rigtig godt nytår.
  Mvh. Bodil.

  SvarSlet
 7. Helle Aagaard, Sydfyn15. december 2015 kl. 09.01

  Kære Anette og hele din herlige og søde familie.
  I ønskes en rigtig glædelig og fredfyldt jul - SÅ velfortjent ovenpå nogle skønne juleuger. Vi var SÅ glade for at vi nåede at komme på besøg og tænker på dig hvergang jeg går forbi mine skønne paddehatte, der "pludselig" er poppet op i min lille skovbund i haven og det fine forkobrede pyntegræskar fra din have af. Med ønsket om et skønt 2016 haveår håber vi meget på gensyn og besøg hos dig når skurvognen åbner op og tænk hvis der vil komme mere have-Tv.
  Juleknus herfra Sydfyn
  Helle Aagaard

  SvarSlet
 8. Kære Anette. Tak for rigtig mange spændende og inspirerende indslag 2015. Jeg har fulgt dig hele året og ser altid frem til dine indlæg. Har også kopieret nogle af dine gode ideer. Rigtig glædelig jul til dig og dine.

  SvarSlet
 9. Kære Anette.Kan godt forstå at du glæder dig til at slappe lidt af med din familie efter en rigtig lang sæson i din dejlige have.Nu kan du rigtig nyde at forkæle din familie.
  Ønsker dig dejlige dage Knus Jette

  SvarSlet
 10. Rigtig god juleferie! Det bliver dejligt, og den er velfortjent.
  Kh, Karen

  SvarSlet
 11. Hej Anette...
  Rigtig god ferie og jul til dig og dine,.... skønt at nå dertil efter en travl og skøn tid, som nov. og dec. jo er....
  Jeg mangler stadig gaverne, det bliver ikke før mandag...:)
  Juleknus Susanne

  SvarSlet
 12. Hej Anette

  Du og din familie ønskes en glædelig jul samt er godt nytår.

  Jeg håber jeg i 2016 får taget mig sammen til at komme forbi din dejlige have, da jeg glæder mig til at se den " live". Fedt at se den udvikling din blog har gennemgået. Jeg selv har opstartet en ny blog, og jeg håber den kommer til at udvikle sig i i en god og inspirerende retning i 2016.

  God jul!

  Havehilsner Maria

  SvarSlet