Overnatning / Glamping

lørdag den 26. december 2015

Julen er hjerternes fest.

For os er julen især en tid, hvor vi får set familien, ikke dem alle på en gang, men sådan lidt på skift. I dag har min mands familie været her til julefrokost. Snak, hygge og alt for meget mad :-) de spiste simpelthen meget mindre end vi havde regnet med, så nu er der noget i fryseren, det er nu også meget rart til dage hvor vi lige har gang i et projekt.

En af gæsterne var hende her.

Merle har for længst opdaget hvad kageskabet indeholder, for da hun var mindre viste hendes bedstefar hende det. De 2 kunne nemt finde nogle godter derinde. Nu er hun snart 3 år og er blevet rigtig god til at snakke, så nu beder hun om at komme op på bordet og sidde, så hun selv kan åbne skabet og tage et stykke slik i hver hånd.


De bliver nøje udvalgt, bedstemor har haft nogle små chokoladekugler i det fineste papir, de har været favoritten, her i julen.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det hyggeligt at læse dine indlæg med de fine billeder ☺ sikke et flot kageskab. Må jeg spørge, hvor du har fundet det?
  Rigtig godt nytår!
  Mvh Annalise Lønstrup, Viborg

  SvarSlet
 2. Nog är det roligt när många av familjen kommer men det är också skönt att ha dom i olika tillfällen det blir mer tid för var och en då. Min dotter med familj var här i går innan de for tillbaka till Stockholm där de bor. Du har en söt liten piga hos dig ser jag och lycklig över det fina godiset.
  Ha en god fortsättning på helgerna
  Kram Meta

  SvarSlet
 3. Hej. Hvor jrg beundrer hvert eneste ting du har haft gang i .

  SvarSlet