Overnatning / Glamping

onsdag den 2. december 2015

Forkobrede græskar fra haven.

Jeg er jo helt vild med planter der er metalliseret med kobber. Så de små græskar som pyntede i efterårshaven, har jeg for nyligt sendt til metallisering med kobber. De kom tilbage den anden dag, og ih hvor er de blevet flotte. De lever til fulde op til forventningerne.Da jeg ved der er andre end mig, der er helt vilde med forkobrede ting, har Haveshoppen fået en lille portion græskar fra min have, som er blevet forkobret hos ARTbyKobber. De forkobrede græskar kan købes HER


Jeg havde sendt 3 afblomstrede solsikkehoveder med også, og de er bestemt også blevet meget flotte. Lige nu ligger de til patinering under åben himmel, og gør sig vildt godt i et stort julestilleben.


14 kommentarer:

 1. Hej Anette. Hvor er det bare flot:)

  SvarSlet
 2. Kære Anette
  Ja det er utrolig flot, og de bliver jo ikke mindre flotte når patina sætter sit præg.
  En utrolig flot og god ide.
  Er det alt man kan metalliserer?
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det tror jeg, når det gælder planter. Der må ikke være jern på, hvis det feks. er en krans man har bundet, så skal den bindes med kobbertråd, hvis den skal forkobres. Ved ikke hvordan det er med andre metaller.

   KH Anette

   Slet
 3. Kære Anette Hvor er de flotte de kobbermine, man kunne jo købe sig fattig. ;-) kh Tina

  SvarSlet
 4. Jeg har så mange mistelten med bær.
  Gad vide om de også kan belægges med kobber?
  Hilsen
  Anne Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Min mor har sådan et stykke forkobberet mistelten - så det kan de!

   Slet
  2. Mistelten er meget smuk som forkobret Anne Marie. Du kan se mine, når du kommer forbi, hvis du lige minder mig om det :-)

   Slet
 5. Det er utroligt flot med forkobberingen - sikke muligheder der er i det! Men undrer mig samtidigt over at "indholdet" ikke rådner? Tænker at et grækar og en solsikke har ret meget "kød/olie" i sig og det forsvinder jo ikke lige...mon de gærer som i et sylteglas...eller tørrer det bare ud? Smukt ser det i hvet fald ud uanset hvad :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror det tørrer ud. Jeg har nogle æbler, og de er ikke ret tunge.
   Ja det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad der kan metalliseres. Og fantasi mangler vi havefolk jo ikke :-)

   Slet
 6. Hej Anette.Hvor er det flotte forkobrede ting du viser.....................er det ikke meget dyrt ?Har prøvet at klikke på HER men det fungerer ikke.
  Er vild med de flotte solsikkehoveder.
  Godaften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Linket fungerer heller ikke for mig

   Slet
  2. Det må i undskylde, jeg havde glemt at tjekke om linket virkede. Det virker nu.
   Jette, jeg ved ikke om man kan kalde det dyrt, jeg synes det ikke, for det er unikke ting og sammenlignet med feks georg jensen og andet brugskunst, synes jeg ikke det er dyrt.

   Slet
 7. Prøv at gå ind på haveshoppen.com så står der ARTbyKobber foroven - der ligger 13 forskellige forkobrede ting, og der kommer løbende flere til. Haveshoppen.com er eneste online forhandler. Hvis I følger haveshoppens julekalender på facebook er der i lågen for 3. Dec. nu et sjældent tilbud på kobbervarer til 6. Dec.

  SvarSlet