Overnatning / Glamping

lørdag den 12. december 2015

Julemad til fuglene.

For nogle dage siden havde jeg besøg af mine børns papkusine Sara. Hun havde lavet de fineste fuglefoderkager til mig og fuglene. Hun har smeltet fedstof og hældt fuglefrø i, og så hældt det i sine jule udstiksforme, sammen med en snor til ophæng.


I dag blev det fine julemad hængt op til fuglene, en fryd for øjet. Det hænger på et lille træ i den hvide have, så det kan ses inde fra køkkenet.


 Tak for fuglekagerne Sara. Nu er der fare for at de ikke gider spise mine klatkager mere, når de bliver så fint vant :-)


I nogle af fodderhusene er der lagt mos og æbler, hvilket også er en fryd for øjet, indtil solsortene går om bord i dem :-) Der bliver løbende lagt nye ud.6 kommentarer:

 1. Hvor ser det altså fint ud, og dejligt med sådan et besøg .
  Glædelig advent...

  SvarSlet
 2. Kære Anette Hvilken vidunderlig gave, hvor ser de fine ud somde alle hænger der i træet. Sikken en luksus for solsortene, at sådan få æblerne serveret så smukt . Kh Tina

  SvarSlet
 3. Hej Anette.Skøn gave du har fået dig..........og er helt sikker på at alle fuglene i din have også sætter stor pris på den.
  Rigtig god søndag til dig og din familie knus Jette

  SvarSlet
 4. Hvor er de søde. Herligt med gaver der giver mening og glæde:0). Her laver jeg også fuglevenligt og naturligt julepynt til haven...i dag blandt andet røde æbler med kokossne...også ret fine at se ud på:0)
  Julehilsner fra Katinka

  SvarSlet
 5. Kære Anette.
  Ja fuglene elsker maden, og Saras julefad er rigtig sød og har en pyntende effekt.
  Godt vi også husker solsorten - de elsker æbler men de skal ikke hænge for solsorter har det bedst med begge fuglefødder på noget fast.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 6. Hej Anette. Hvor er det en god idé med fuglefoder som figurer. Det ser rigtig fint ud.

  SvarSlet