Bed & Breakfast

søndag den 25. november 2012

Ved køkkendørenVed terrassedøren ind til vores spisekrog i køkkenet har jeg lavet 2 eventyrjuletræer, med små lys i. På kælken ligger der et lille juletræ, der er lige fastgjort med 2 stykker ståltråd, så det ikke flyver væk. Grukedlen der er plantet en hosta i har fået et lille grantæppe og en rod som vinterpynt.

6 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud og minder om, at vi skal have juletræet hentet i den kommende weekend, så vi også kan få lidt julestemning på terrassen :-)

  SvarSlet
 2. Ren julehygge :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 3. tak fordi du åbnede din have i weekenden. Vi havde en skøn, smuk lørdag eftermiddag hvor vi fik mange ideer, dejlig kaffe og kage og to poser æbler med hjem - tak for det. Fik også handlet hos din nabo - Gyngehesten - fint og hyggeligt sted.
  kh Ane Kathrine - 3 generationer på havebesøg

  SvarSlet
 4. Ser meget hyggeligt og julepyntet ud. Du er tidligt ude - eller i god tid, og det kan jo være meget rart. Hos os bliver de i næste week-end.

  SvarSlet
 5. Hej Anette

  Tusind tak for et vellykket havebesøg i dit vidunderlige Jule/haveparadis, det hele er fuldt gennemført fra start til slut intet var overladt til tilfældighederne og der var/er rigtige mange dejtaljer overalt. Jeg tror at hvis vi havde gået der endnu havde vi fundet mange flere ting, som vi hverken så første gang eller anden gang vi gik rundt.
  Overalt, både ude og inde er der en fantastisk stemning som man ikke oplever ret mange steder. Ude kan jeg nævne hele det vidunderlige gårdparti, hvor man først får øje på de fine små legehuse, som oser af stemning, dernæst får man øje på gæssene og tankene går straks til de gammeldags julekort hvor der altid er en dejlig stemning og når man vender sig om er der bare den ene flotte opstilling efter den anden langs bygningerne. Nu når man hen til den Hvide Have, som selvfølgelig ikke er så hvid på denne årstid (der er jo hverken blomster eller sne) men igen dejlige opstillinger, Claus Dalby stativer beklædt som juletræer med lys, ringene vand og et rigtig flot lysthus i jern der gerne måtte bo i min have, en udestue der var pyntet til jul og en overdækket trerase der kun ventede på at man sætte sig til bords med julemiddagen, et lysthus med en helt special stemning der kunne man virkelig nyde roen og være sig selv, Potteskuret var en oplevelse, hvem der bare havde sådan et, hvor man kan stå og fordybe sig i det man laver, soveskuet til en dejlig middagssøvn, hvor sengen bare venter nok så indbydene på en, det sidste skur kan jeg ikke huske hvad hedder, men det var rigtig hyggeligt og man kunne beundre den smagsfulde indretning længe.
  Turen rundt om i haven bød også på overraskelser juleroser og nogle enkelte primula var i blomst og erantiserne stod med bøjet nakke.
  Nu var vi kommet rundt og kaffen ventede på os i garagen. Da vi trådte ind af bagdøren væltede den mest fantastiske stemning os i møde, øjnene kørte bare rundt i hovedet på os og der var rigtig dejligt varmt og hyggeligt.
  Endnu engang TUSIND TAK Anette for den flotte rundvisning, man kan tydeligt se at du er en meget kreativ og knald dygtig person, som vil det her. Godt gået.
  Jeg vil hermed opfordre alle der har mulighed for det, til at besøge denne skønne have. Det er bestemt køreturen vær. Der er 2 juleweekender endnu.

  Knus herfra det midtfynske, Pia


  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak for de rosende ord Pia. I var nu også dejlige intresserede gæster, skønt med nogle der deler ens interesse :-)

   Slet