Overnatning / Glamping

torsdag den 15. november 2012

I avisen.


Var i dag på forsiden af Lemvig Folkeblad. De havde lavet en rigtig flot artikel om min julehave på 2 hele sider inde i avisen. Artiklen er også bragt i Dagbladet Holstebro, Struer og Ringkøbing. Man kan gå ind på avisens hjemmeside og se i galleriet, der er mange flere billeder fra julehaven. Jeg åbner julehaven på lørdag og har så åbent de næste 4 weekender lørdag og søndag fra kl. 13-17.  Jeg glæder mig og er så klar, som man nu kan blive :-) I morgen skal vi hente 2 julegæs, som skal gå ved legehusene i en indhegning af kastaniehegn, det bliver så hyggeligt.

3 kommentarer:

 1. Jeg forstår godt, din have er kommet i avisen. Jeg tror aldrig, jeg har set en have, hvor julen i den grad har sat sit præg.

  SvarSlet
 2. Hej Anette

  Dejligt at avisen har lyst til at skrive om din have og så med flere sider. Det ser også rigtig hyggeligt ud med de billeder du har lagt på bloggen her. Jeg forsøgte at komme ind på avisen, men de lykkes ikke. Øv. Jeg ville gerne have set hvad de skrev om dit paradis.
  Sikken en ide med julegæssene, får de så røde sløjfer om halsen. HIHI.

  God dag tak for inspirationen.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 3. Hvor fint! Jeg vil gå ind at se avisens hjemmeside når jeg har bedre tid. - Og du lægger nok også flere billeder ud ...?

  SvarSlet