Bed & Breakfast

mandag den 26. november 2012

Julehavegæster

Har jo igen denne weekend haft gæster i julehaven. Det er simpelthen så hyggeligt, det er noget jeg virkelig nyder. Glæde gæster der skal hjem og finde gode gamle sager frem og pynte med. Fik i dag denne meget søde kommentar, som jeg gerne vil dele med jer.


Hej Anette

Tusind tak for et vellykket havebesøg i dit vidunderlige Jule/haveparadis, det hele er fuldt gennemført fra start til slut intet var overladt til tilfældighederne og der var/er rigtige mange dejtaljer overalt. Jeg tror at hvis vi havde gået der endnu havde vi fundet mange flere ting, som vi hverken så første gang eller anden gang vi gik rundt.
Overalt, både ude og inde er der en fantastisk stemning som man ikke oplever ret mange steder. Ude kan jeg nævne hele det vidunderlige gårdparti, hvor man først får øje på de fine små legehuse, som oser af stemning, dernæst får man øje på gæssene og tankene går straks til de gammeldags julekort hvor der altid er en dejlig stemning og når man vender sig om er der bare den ene flotte opstilling efter den anden langs bygningerne. Nu når man hen til den Hvide Have, som selvfølgelig ikke er så hvid på denne årstid (der er jo hverken blomster eller sne) men igen dejlige opstillinger, Claus Dalby stativer beklædt som juletræer med lys, ringene vand og et rigtig flot lysthus i jern der gerne måtte bo i min have, en udestue der var pyntet til jul og en overdækket trerase der kun ventede på at man sætte sig til bords med julemiddagen, et lysthus med en helt special stemning der kunne man virkelig nyde roen og være sig selv, Potteskuret var en oplevelse, hvem der bare havde sådan et, hvor man kan stå og fordybe sig i det man laver, soveskuet til en dejlig middagssøvn, hvor sengen bare venter nok så indbydene på en, det sidste skur kan jeg ikke huske hvad hedder, men det var rigtig hyggeligt og man kunne beundre den smagsfulde indretning længe.
Turen rundt om i haven bød også på overraskelser juleroser og nogle enkelte primula var i blomst og erantiserne stod med bøjet nakke.
Nu var vi kommet rundt og kaffen ventede på os i garagen. Da vi trådte ind af bagdøren væltede den mest fantastiske stemning os i møde, øjnene kørte bare rundt i hovedet på os og der var rigtig dejligt varmt og hyggeligt.
Endnu engang TUSIND TAK Anette for den flotte rundvisning, man kan tydeligt se at du er en meget kreativ og knald dygtig person, som vil det her. Godt gået.
Jeg vil hermed opfordre alle der har mulighed for det, til at besøge denne skønne have. Det er bestemt køreturen vær. Der er 2 juleweekender endnu.

Knus herfra det midtfynske, Pia

7 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig hilsen at få. Det ser bestemt også super hyggeligt ud. Jeg var lige inde og kigge billeder på din hjemmeside :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg bliver så glad for de kommentarer jeg får, korte som lange. Det er så dejligt med lidt respons på det man viser og fortæller om.

   Slet
 2. Vi kommer også snart igen Anette! Mor, Louise og jeg på juletur :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til at se jer alle 3 igen. Knus

   Slet
 3. Endelig fandt jeg ind på din blog, jeg har set dine kommentarer flere steder. Nu har jeg tilmeldt mig som fast læser.
  Det lader til at være en hyggelig have du har, dejligt med sådan en tilkendegivelse. Jeg kommer ikke lige forbi, da jeg bor på Samsø.
  Vh
  Lisbeth

  SvarSlet
 4. Velkommen Lisbeth. Ja der er langt til Samsø, med det er så fint med bloggene, så kan man dele og inspirere uanset hvor man bor.

  SvarSlet
 5. Hej Annette - tak for din kommentar hos mig - det er altid hyggeligt når nye havenisser kigger forbi. Det er første gang men bestemt ikke sidste gang jeg kigger forbi din skønne julepyntede have - hvor er den imponerende. Jeg er helt vild med din fantastiske "legehus"....og andre små sorte indslag i haven.

  Dorthe

  SvarSlet