Overnatning / Glamping

fredag den 23. november 2012

Foran garagenVi bruger kun den ene af vores garager, da vi nu kun har behov for en bil. Så er der plads til noget fryd for øjet foran porten :-) Og det er der hele året rundt tilpasset årstiden. Det er såmænd bare forskelligt afklippet grønt i de forskellige krukker. Den store kande i zink, har jeg for flere år siden fået af en tandlæge jeg arbejdede sammen med i tandplejen. Hun havde den liggende på et loft et sted i København og hun havde fundet den i en container da hun læste, den stammer oprindeligt fra et mejeri. Hun syntes at den ville passe så fint hos mig, og ja det gør den jo, og jeg er meget glad for den, og sender hende tit en kærlig tanke.

4 kommentarer:

 1. Kære Anette.

  Jeg kan se, at jeg har en "lidelsesfælle" i Vemb:o)
  Jeg elsker også at pynte op i haven og så især på denne årstid, hvor der ikke er så meget andet at kigge på. Hvor er det spændende med din åbne julehave. Det er dejligt, at du kan vise dine gæster, at en have har skønne oplevelser at byde på hele året rundt. Jeg ønsker dig rigtig meget held og lykke med åben julehave-projektet. Du har lavet det så hyggeligt.

  Jeg er vild med det fuglefoderhus, du har stående på din frønnede bænk. Hvor har du mon købt det henne? Lidt anglofil er man vel altid.

  Med ønsket om en rigtig god weekend sender jeg de kærligste hilsner

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tante Grøn.
   Det er dejligt med "lidelsesfeller" Ja det er super med den åbne julehave, det giver også mig rigtig meget at kunne dele min inspiration med gæsterne. Det er sjovt, de skal næsten allesammen hjem og finde gamle ting frem som de kan se brugt i min have :-)
   Det fine foderhus på bænken har jeg for flere år siden købt på en tømmerhandel i Holstebro, men det var vist et engangsparti, for har ikke set nogen siden.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 2. Det ser bare så smukt og indbydende ud. Skønt at du har samlet pynt gennem flere år og at noget har en historie. Sådan en kande ser man vist ikke hver dag.

  SvarSlet
 3. Hej Anette

  Endnu en af de flotte opstillinger som du disker op med. Du har rigtig mange flotte opsatser, kander, fuglehuse, potter og dvs krukker og hvergang du finder dem frem og får dem pyntet, ligner de en million, men du kan også bare det der. Godt gået Anette.
  Nu må vi håbe bilen kan finde op til jer i morgen, åhhhhh hvor jeg glæder mig. Vi ses.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet