Bed & Breakfast

onsdag den 28. november 2012

Gråt i gråt.

Gråt passer meget godt til vejret i dag, og farven grå anses af mange for værende lidt kedelig. Men jeg synes nu også farven grå kan være både elegant og stemningsfuld. Prøv bare at se de grå nuancer på billedet her, som stammer fra min hvide have. Synes at de grå farver giver en dejlig stemning og de passer godt ind alle steder hos mig.

4 kommentarer:

 1. Hej Anette,
  Du rammer virkelig hovedet på sømmet. Ikke kun når du pynter op til jul, for det gør du sørme godt! - men også når du siger, at grå et en elegant og spændende farve. Jeg kunne ikke være mere enig. For mig at se er grå, sammen med støvet grøn og hvid uhyre distinkt og elegant.
  Dbh Mathias

  SvarSlet
 2. Godt billede.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
 3. Hej Anette

  Dejligt billede, hvor man igen ser en af dine flotte opstillinger.
  Jeg syntes ikke man kan undvære den grå farve i haven, den giver rigtig meget til de forskellige planter og ting.
  Du forstå ihvertfald at udnytte den til fulde i alle dine fantastiske flotte opstillinger og den dejlige og varme stemning der mødte os da vi besøgte dig i søndags tænker jeg stadig rigtig meget på.
  En af tingene som min tanker stadig løber tilbage til er dit dejlige badeværelse, jeg tror aldrig jeg har set et så charmerene før, jeg var jo lige ved at glemme hvorfor jeg var kommet derind. Men også alle de andre ting vi så på vores vej igennem dit paradis fylder stadig rigtig meget i mit lille hovedet.
  Tak fordi du har lyst til at dele med alle vi andre havetosser.

  Knus herfra det midtfynske, Pia


  SvarSlet
 4. Tak Pia. Det er så dejligt at dele med andre der forstår at man er havetosset :-) Sjovt at du var så vild med mit badeværelse, at du næsten glemte at tisse :-) Hav en dejlig dag. Knus

  SvarSlet