Bed & Breakfast

tirsdag den 20. november 2012

Kom indenfor i legehusetLegehuset er ikke forbigået da Fru Pedersen var igang med at pynte julehaven. Der er lige brugt lidt grønt, et par hyacinter en lille rødgran og en gammel halmbuk som der ikke har været i brug nogle år. En julesok med nogle snydepakker med laksejl og grov snor omkring, kan ikke lade være med at gennemføre min stil helt ud i små detaljer :-) Der er både køkken og hjørnebænk med bord og kurvestole i legehuset, så enhver lille husmor har kunnet frembringe de lækreste sandkager, og dække fint kaffebord. Ved det for har været inviteret mange gange, selv om det er ved at være nogle år siden :-)
Det er sjovt når der er gæster i haven, så bliver legehuset også studeret og mange kigger lige ind en ekstra gang, inden de skal hjem. Dejligt at selv et legehus kan få glæden og smilet frem.

4 kommentarer:

 1. Hyggeligt.
  Nu du selv er så ´pynte-syg´, vil jeg lige sikre mig, at du har set ide´-havens indlæg om en åben have i november. Måske nogen ideér.

  http://idehaven.blogspot.dk/2012/11/aben-have-i-november-jo-det-er-sandt.html

  SvarSlet
 2. Hej Anette

  Hvor ser det hyggeligt og charmerede ud, forstår godt folk må tilbage igen.. Men det er jo også fordi du er besiddelse af det vidunderlige pyntegen og kan sætte tingene sammen så det ligner en million.
  Hvis vi nu finder på at sætte næsen over imod dig her de weekender hvor du har åben have, skal man så ringe til dig først?
  Leger lidt med tanken om at tage turen over og opleve dette vidunderlige paradis live.
  God dag.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia.
   Nej du skal ikke ringe først. Der er åbent kl 13-17 og det koster 50 kr. i entre. Vi byder på kaffe/the og kage i garagen og det betaler man ikke for. Fortæl lige hvem du er hvis i kommer en tur herover :-)
   Knus Anette

   Slet
 3. Så hyggeligt. Håber du får en dejlig åben have!

  SvarSlet