Bed & Breakfast

torsdag den 22. november 2012

Havebænk

Denne bænk er ikke egnet til at sidde på og har ikke været det i flere år. Jeg har fået den af min moster for et par år siden, da hendes kat ikke længere kunne ligge på den, pga. manglende brædder der var rødnet væk. Jeg er vild med det forfaldne udseende, og har lagt et bræt over de manglende, så nu bruges den til pynt. Sørger altid for at der står så meget på den at ingen kommer til at sætte sig, for så braser den helt sikkert sammen. Når den engang gør det, skal den have nye brædder og stellet slibes og males, men indtil da nyder jeg forfaldet. Den stammer fra banegården i Langå, hvor min onkel fik den for rigtig mange år siden, da var den defekt, men han fik den sat i stand og den har så stået ved  det hus, han og min moster boede i, som hans forældre havde bygget. Min onkel døde for 18 år siden, og min moster har nu solgt huset. Jeg elsker når tingene har en historie :-) Lige nu er det gran, lidt brænde, nogle pyntegræskar, et fuglefoderhus og en lyskæde med bittesmå varmt hvide lys i der pryder bænken, sammen med en gammel kælk ved siden af.

4 kommentarer:

 1. Hej Anette

  Ja, det er altid rigtig sjovt når tingene har en historie, især når du så kan følge det så langt tilbage. Super fin opstilling du har lavet. Kan du holde græskarene så fine julen over eller når de at falde sammen inden da. Jeg har altid forbundet græskarene med noget man brugte til efterårsdekorationerne, jeg har aldrig tænkt på dem som noget der skulle bruges til jul, men jeg syntes ideen er rigtig god og tror jeg vil prøve at så nogle til næste år.
  Rigtig god dag og glæde mig over at det snart er søndag, hvor det er planen at min mand og jeg vil tage turen over til jer og se dette eventyr live.

  Knus herfra det midtfynske, Pia  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia.
   Om græskarrene kan holde til efter jul kommer an på om de får frost. Vi har kun haft nattefrost 2-3 nætter i træk, og der havde jeg taget dem ind. Hvis det kun er let frost lægger jeg lige et gammelt håndklæde over dem jeg helst vil bevare lidt endnu. Det kan kun anbefales at så dem dem selv, det er skønne planter. Vi ses søndag :-) Knus og god aften.

   Slet