Bed & Breakfast

fredag den 30. november 2012

Iskage

Denne iskage er ikke lige en jeg sætter tænderne i, den feder ikke, men er kun tænkt som en pryd for øjet. Jeg har lagt iskagen på et fad med mos, lidt kogler og en troldegren. Der er hul i midten til lys. Nu hvor det er blevet frost holder den længe udendørs. Her har der været minusgrader hele dagen, og flot vejr med sol. Det gik lige op for mig her til aftensmaden, at det er den 1 dec. i morgen og jeg for første gang i mit liv endnu ikke har fået lavet en kalenderdekoration!!! Min mand mente at jeg vist havde lavet så meget andet istedetfor, og det har jeg jo også. Men en kalenderdekoration skal vi nu have, så jeg tror lige at jeg går en tur ud i potteskuret og fikser den :-) Godt at jeg har fået lys derude :-)

4 kommentarer:

 1. Godaften Anette.Fin lille udendørsdekoration du har lavet.Men du må da også se at få lavet kalenderlys og adventskrans.
  Jeg har lige lavet et indlæg om alle de dekorationer jeg har siddet og lavet i dag.Og der følger flere efter.
  God aften til dig knus Jette

  SvarSlet
 2. Hej Anette

  Pas nu på derude, du ved jo nok var jeg sagde og hvad der skete, jeg tror misserne hellere vil ligge inde i varmen idag. HIHI.
  Du skal ikke være ked af at du ikke havde opdaget at det var 1 dec. her i huset er det mere en reglen end en undtagelse at kalenderlyset og adventdekorationen er færdige til tiden, det er de hellere ikke iår, men de skal nok komme en af de næste dage.
  Det kan godt være at det lyder lidt dumt, men hvordan laver du de fine iskager eller islygter? De er vældige dekorative.
  Jeg har lige set billederne som Holstebro Havekreds har taget ved dig, hvor er de hyggelige, sikken mange fine ting du lavede den aften.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 3. Hej Pia. Det er da ikke dumt at spørge til hvordan jeg har lavet islygterne. Man tager en bageform/spand/bøtte og sætter et bæger med noget grus i, i midten af formen, hælder vand i og lægger lidt pynt i ,i form af grene eller blomster. Pynten kan dog også undlades. Stil beholderen i fryseren, indtil vandet er frossent. Tag formen ud og lad den stå en ½ time i vasken og hæld så islygten ud, hvis du er utolmodig eller formen ikke vil slippe, så hold den ind under den varme vandhane. Du kan også lave isfigurer uden hul i og lægge til pynt på nogle grangrene. Jeg har lige lavet en ishare (bageform vi bagte harekage i da mine børn var små)
  Knus Anette

  SvarSlet
 4. Den er da bare SÅ fin... Sikke en god ide.
  Jeg tror lige jeg låner den.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet