Overnatning / Glamping

mandag den 19. november 2012

Gode venner

Vores 2 killinger fra i sommers Mille og Lene er blevet rigtig gode venner med vores hund Cuba. De er så gode venner at de får lov at ligge i hundens seng. Sengen er en gammel barneseng fundet hos den lokale skrothandler. Den fungere fint som hundekurv, hævet lidt over gulvet, så hunden kan ligge i sengen og se ud af vinduet og holde øje med hva der foregår på gårdspladsen :-) Hunden er en rottweiler og 1½ år gammel, så han har masser af energi og er altid med i haven og marken. Sengen står i vores vindfang og der sover både hund og killinger om natten. Hunden har desuden et tæppe i køkkenet under trappen hvor han må ligge når han er inde. Det er sjovt med killingerne, de er helt trygge ved vores store hund, men vores yngste datters lille jack russsel terrier hvalp, er de godt nok bange for.

4 kommentarer:

 1. Åh, hvor hyggeligt! Vi har to hunde og to katte. Den ene hund og den ene kat er hinandens bedste venner. De sover ofte i arm. - Men de har ikke sådan en fin seng som jeres har ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana.
   Ja det er ren hygge med dyr der er gode venner. Det er virkeligt fredfyldt når de ligger og sover. Synes det er noget af det hyggeligste med en sovende hund under trappen i køkkenet:-) Tak for kommentaren, det er så dejligt.

   Slet
 2. Hej Anette

  Hvor er det dejligt, når ens dyr kan være i stue sammen uden det hele bliver splittet af. Vores gamle hund var også bedste ven med katten, de forstod at nyde hinandens selskab.
  Vores nye hvalp tror han kan lege med katten ligesom når han er sammen med hans broder, så det foregår lidt vildt og katten forsøger at gemme sig.
  Håber du havde mange besøgene i weekenden og de nød hvad de så. Jeg nyder de fine billeder du lægger på hvergang og som er til stor inspiration hvergang.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia.
   Tak for dine kommentarer, det er så dejligt med noget respons, er glad for at du nyder billederne og kan blive inspireret. Det er dejligt med dyr, mon ikke jeres hund bliver gode venner med katten. Selv om vores hund og katte kan ligge sammen, vil hunden gerne lege med dem udenfor og kan ikke forstå at han ikke kan komme med op i et træerne :-)

   Slet