Bed & Breakfast

torsdag den 29. november 2012

Udestuen
Udestuen er ikke forbigået da Fru Pedersen var i gang med julehave pyntningen. Vores udestue er 25 år gammel, ikke særlig køn, ligner nærmest et drivhus, men den er så hyggelig og vi bruger den rigtig meget. Den ligger mod syd-vest, sammen med en terrasse der er åben på midten og overdækket  mod syd-øst.
Om vinteren spiser vi ikke derude, derfor er stolene sat på loftet og bordet brugt til et stilleben, Der er dog stadig mulihed for at sidde derude med en kop kaffe/the på bænken, og der bliver lunt derude så snart solen er fremme. Jeg har mine 2 oliventræer stående derude, men hvis det bliver for hård frost kommer de ind i et køligt værelse.

8 kommentarer:

 1. Det ser også enormt hyggeligt ud, og dejligt at dine oliventræer kan står der.
  Jeg havde en kollega, der havde plantet sine oliven ud i haven, og den har stået der i 12 år (mod syd - og i læ) og klarer fint hård frost også!
  Jeg er så heldig, at min udestuen er nedgravet på to sider, så den holder sig frostfri. Så jeg kan overvintre de frostfølsomme planter som pelargonier, citrustræer og oliven i potte uden at opvarme eller bruge anden form for energi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt med din frostfri udestue, det kan godt være lidt svært med de frostfølsomme planter. Måske man skulle prøve med et oliventræ på friland, jeg har en enkelt krog som kunne bruges, der er godt nok rhododendron nu, men nogen sker der jo noget nyt :-) Hav en god dag. Knus.

   Slet
 2. Hej Anette.Der ser rigtigt hyggeligt ud i din udestue.Jeg har også en der ikke er frostfrit,og den bliver brugt til opbevaring om vinteren.
  Har masser af pelargonie derude,så de skal have en fiberdug over hvis det bliver for koldt.
  God dag til dig knus Jette (mit lille gods)

  SvarSlet
 3. Hej Anette

  UD HA UD HA, Det er en af mine yndlings opstillinger du viser der, mundvandet løber og har svært ved at blive der hvor det skal. Der var rigtig mange detaljer og jeg kunne være blevet stået der længe, hvis IKKE min kære husbond have trukket i mig, så vi kunne sætte næsen hjem mod det midtfynske igen.

  Knus herfra det midtfynske, Pia


  P.s Håber du har haft mange besøgene både i tirsdags og i aften.


  SvarSlet
 4. Det ser flot ud, du har sans for det kreative.
  Hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
 5. Så hyggeligt Anette jeg er helt vild med skøjterne der hænger på væggen - måske de varsler isvinter ;0)

  SvarSlet
 6. Det ser da enormt hyggeligt og meget pynteligt ud! Hvis bare jeg kunne sætte sådan i scene. Smukt.
  Lune decemberhilsener fra Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du da sagtens lære Mathias, det er bare at sætte nogle ting ved siden af hinanden, prøve sig lidt frem med noget højt og lavt. Fyld nogle kurve/kasser med æbler-kogler eller hva du lige har. Du kan komme og se min have, så giver jeg dig gerne et lille kursus :-)

   Slet