Overnatning / Glamping

lørdag den 14. januar 2017

Hyacintfryd og krydderurter.

Mit andet drivhus, der hvor der er bord og stole, satte jeg i starten af november hyacinter i potter på bordet, de er nu sprunget ud. De giver den dejligste duft.


Jeg er altså vild med hyacinter :-) 






Gråt i gråt er nu ikke så tosset.


Jeg har fået klippet krydderurterne ned, og de er sat indenfor i drivhuset, så kommer de lidt tidligere i gang, og er lidt beskyttede med vejr og vind. Sikke en duft der var da jeg klippede dem, uhm... glæder mig til jeg igen kan bruge dem i madlavningen.


8 kommentarer:

  1. Jeg elsker også hyacinter ❤ har dem allevegne ude og inde!
    Kh Annalise i Viborg
    PS: skægt at se misserne lege med sneen i dag. Jeg tror ikke, de kunne huske, hvordan det var ☺

    SvarSlet
  2. Skønne billeder og jeg kan næsten mærke duften:-)

    SvarSlet
  3. Det ser dejligt ud i det andet drivhus - og hyacinter er fantastiske - man har glæde af dem rigtig længe i sådan et drivhus.

    SvarSlet
  4. God ide med at sætte krydderurter indenfor. Dejlige billeder og duften kommer næsten med i dit indlæ.

    SvarSlet
  5. Kære Anette. Der er masser af liv derude i vinteren i vores små huse og opbevaringssteder, og så er der jo nogen af os, som ikke kan lade være med at tilføje lidt liv... Så som hyacinter, der afgiver den skønneste duft, når de blomstre. I bund og grund er det jo dejligt, at tage lidt forskud på netop den blomst, med den duft der udsendes og som giver de bedst associationer om forår og masser af skønne blomster... Kærligst Merete

    SvarSlet
  6. Hej,
    Hvor er det bare hyggeligt og oser af at foråret snart er lige om hjørnet
    God søndag
    Annette

    SvarSlet
  7. Hej Anette. Det ser bare rigtig hyggeligt ud. Jeg kan næsten fornemme duften af hyacinterne. Du er så god til at indrette.

    SvarSlet
  8. Kære Anette
    Nu kom jeg da helt i forårshumør, og glad i låget. Elsker også hyacinter, og krydderurter er slet ikke til at undvære. Jeg blev helt inspireret til at komme igang i have og drivhus. Jeg er ikke så god til at få gjort så meget, når der er så koldt derude, men nu kan jeg mærke, lysten er der igen.
    Tusinde tak for det.

    Ønsker dig en herlig dag
    Knus Lone

    SvarSlet