Bed & Breakfast

mandag den 9. januar 2017

Hængeparti færdiggjort.

Vi har siden sidste forår haft et hængeparti, med at få færdig isoleret og beklædt de toiletter vi lavede til havens gæster. Toiletterne er bygget, så der er adgang fra vindfanget, og de ligger inde i den gamle staldbygning. Der hvor jeg har hele loftet til opbevaring af havemøbler og havegrej.

Jeg har nu fået udvidet området en smule, og der er lavet gelænder/hegn om. Den nye plads skal bruges til et stort arbejdsbord. 


Du kan se hvordan resten af loftet ser ud HER det er fra sidste vinter, hvor jeg fik rigtig god orden på det store loft. Det er en stor daglig glæde, og kræver nu kun mindre oprydninger og nu støvsuges der et par gange om året deroppe.

Jeg har vist slet ikke fået lavet et indlæg om de toiletter, men kun om nogle af de ting jeg har malet dertil. Det kommer senere :-)

10 kommentarer:

 1. Den der udnyttelse af det gamle halmloft er genial! Fantastisk med sådan et stort lager til alt muligt, og dit nye område til et stort arbejdsbord er jo helt vildt nyttigt og praktisk netop der i nærheden af lageret! Det er godt tænkt.

  SvarSlet
 2. Så dejligt at få klaret nogle hængepartier.
  Sikke et fantastisk stort rum. Det er lige mig.
  Jeg skal så absolut ikke have noget smukt krea rum.
  Så kan jeg slet ikke finde ud af at arbejde, hvis det bliver for pænt.
  Sådan en lade er perfekt til alt. Lige når ideen opstår.
  Så der skabes masser af nye ideer ved det nye bord.

  Rigtig skøn dag
  Charlotte

  SvarSlet
 3. Sikke et fantastisk loft, og med det store bord i midten, altså hvor bliver det inspirerende for dig:-))
  Tror det er tiden for hængepartier, sådanne har jeg også gang i i tiden, og det er en god følelse at få ordnet.
  Ha en god dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved ikke hvad der er sket med din blog det sidste lange stykke tid, men det tager lang til at komme ind på den, og en rimelig stykke tid med at få kommentaren udgivet. Gad vide om andre også oplever det her? for jeg oplever ikke problemet andre steder...

   Slet
  2. Jeg oplever også at det tager meget lang tid fra jeg lægger en kommentar her hos dig til den er uploadet. Jeg tror faktisk at jeg er kommet til at afbryde en enkelt gang, så kommentaren slet ikke kom med. Jeg har ikke oplevet det andre steder. Jeg ved ikke hvem du kan spørge ... Får man mon noget ud af at skrive til Blogger ...?

   Slet
 4. Sikke et skønt rum med plads til kreativitet. Godt at få ordnet hængepartier her i de mørke vintermåneder, de er som skabt til det.
  Rigtig skøn dag til dig.
  Kh Majbrit
  PS Har samme problem som Anette.

  SvarSlet
 5. Hm.. det var da mærkeligt. Mon ikke det er blogger der har ordnet et eller andet, ligesom dengang blogrollen forsvandt. Jeg oplever på en enkelt blog, at jeg ikke kan lægge en kommentar, den forsvinder bare igen.

  SvarSlet
 6. Kære Anette
  Sikke et fantastisk sted til at være kreativ. Der er ikke noget bedre end at få styr på sagerne. Glæder mig til at se hvor meget godt du får fremstillet der.

  Rigtig dejlig dag til dig
  Knus Lone

  SvarSlet
 7. Hej Anette.
  Det må være utroligt dejligt, med al den plads I har til rådighed. Her hos mig er både hus, have og skur reelt for småt.
  Det må være dejligt med de nye toiletter, så I ikke løber ind i sådan en nattisser, som mig, tidligt om morgenen, når I tror I bare er jer selv. Det må være rigtig dejligt, at I nu har fået det adskilt. Og jeg har jo set de nye toiletter IRL, som I har gjort rigtig meget ud af. Helt i tråd med resten af huset og haven. Det er også smart I har dem tæt på jeres gildesal, så I kan bruge dem i den sammenhæng også.
  Knus
  Malene
  Ps. jeg havde overhovedet ingen problemer med, at komme ind på din blog.

  SvarSlet