Bed & Breakfast

søndag den 8. januar 2017

Hyacinter, oprydning og intimkoncert.

Søndag og mildt vejr. God tid og sove længe og ingen planer. Ikke dårligt. Merle ringede og inviterede på fastelavnsboller til eftermiddagskaffe. Sådan en invitation takker bedsteforældrene bestemt ikke nej til. Heller ikke selv om de skulle komme i arbejdstøjet. Et nyt projekt er i gang hos den lille familie. Alma og Merle skal have nye værelser med hems. En gammel og ubrugelig del på deres loft skal brækkes ned (det er så startet) og så skal der isolerer og bygges op på ny. Ideer blev diskuteret, og nye opstod. 


Men inden det blev kaffetid fik jeg sådan en lyst til at få ryddet lidt op udenfor køkkenvinduerne. Blade og grene havde samlet sig i stor stil. Ved simpelthen ikke hvor alle de blade bliver ved med at komme fra.


En forandring der er til at få øje på.


En balje blev fyldt med hyacinter, desværre var jeg løbet tør for mos, så jeg må i skoven i morgen. Tænker at der skal stå endnu en balje med perlehyacinter ved siden af. Så bliver der lidt forårsstemning på køkkentrappen.


Efter eftermiddagskaffen, da bedstefaren var gået med pigernes far på loftet, for at brække de gamle rum ned, blev bedstemoren inviteret til en dejlig koncert. 

Merle og Alma er i ens tshirts med deres fars firmalogo på, der må reklameres for en god sag :-) Murermester C. Christensen.
Se de nogle af de spændende projekter han laver HER


Alma og bedstemoren  blev også forkælet i Merles skønhedssalon med sminke (af den usynlige slags) og med fine frisurer med den fineste hårpynt. 
Bedstemoren fik lov at læse en ny bog høj, og hun fik lov at låne en guitar, så hun også kunne prøve at spille. 
En herlig eftermiddag for en bedstemor. Pigernes mor lavede imens aftensmad til os alle. 

8 kommentarer:

 1. Nydelig med hyasinter, og nydelige barnebarn. Mine jenter holdt også sånne konserter da de var på den alderen, veldig koselig. Ha en fin uke, hilsen Ingeborg

  SvarSlet
 2. Jamen, hvor er de søde, de tøser :-)
  Ja, og pladsen foran køkkenet er fin, og hyacinterne er skønne, men Alma og Merle tager altså prisen :-)
  God dag til dig, Anette!
  Kh Nana

  SvarSlet
 3. Mini spice girls :-) Det er et par seje tøser. Jeg ved heller ikke, hvor alle de blade kommer fra hos os. Syntes lige, jeg havde ryddet alle fliserne, men stormene kommer med flere oppe fra skrænten, og regnen får dem til at hænge fast...
  Kærlig hilsen, Karen

  SvarSlet
 4. Det er da en søndag med ren livskvalitet.Intet er så dejlig som at dele tiden med dem man holder af. Hvor er du bare flittig udenfor,det smitter.Du skulle havde været med i skoven da vi hentede mos ,for da var det dejligt vejr. Men du er jo ikke sådan en frossen pind som mig, så du klare det nok uanset vejret. Flot kommer det til at se ud med dine hyasinter og hvilken duft der bliver. Hygge herfra.

  SvarSlet
 5. Det lyder som en helt igennem dejlig dag :) og så smukt det er omkring trappen nu :)
  Kh
  Marianne

  SvarSlet
 6. Hej Anette. Det lyder til at have været en rigtig god dag. Hvor er pigerne fine. De er nok helt vilde med deres bedstemor, som var til koncert!
  Det ser rigtig pænt ud ved trappen. Det er utroligt så meget oprydning kan gøre. Det ser rigtig godt ud med hyacinterne. En virkelig god idé.

  SvarSlet
 7. Ja - det ligner en skøn dag :-)
  Bladene kommer fra et hemmeligt sted - og der er ENORMT mange. Jeg undre mig også - for der er altid nogen at rive rundt i.
  Hyacinterne er skønne og virkelig en forårsbebuder.
  Mange hilsner fra Susan (som nu springer ud som havebogs-fotograf)

  SvarSlet
 8. Kære Anette. Det størst guld at have børnebørn :-) Det er dog et herligt indlæg du har lavet med din guldklumper, hvor er de blevet store, hvor går det stærkt... Dejligt at få lov til at følge lidt med. Kærligst Merete

  SvarSlet