Bed & Breakfast

fredag den 6. januar 2017

Appelsintræer og isblomster.

Mine appelsintræer er i disse dage rykket ind i grovkøkkenet. Ellers står de i den kolde udestue, den er ikke frostfri, men nogle bloklys plejer at kunne holde det frostfrit, når det bare er nogle få grader det fryser. Men nu hvor det har været meget koldt, turde jeg ikke tage chancen og de blev flyttet indenfor i grovkøkkenet, der er køligt men frostfrit.


Når det igen er frostfrit kommer de tilbage i udestuen, for de har så godt af alt det lys de får derude. Til sommer skal de udendørs igen.


 Der har i dag været de smukkeste isblomster på ruderne i drivhusene.


 Små kunstværker.


Rigtig god weekend.

7 kommentarer:

 1. Tak! Og god weekend til jer, Anette! Uh, det ser godt nok hyggeligt ud med appelsintræer i grovkøkkenet :-)

  SvarSlet
 2. Ja, det har været en skøn vinterdag, selvom den var kold. Det ser hyggeligt ud med appelsintræerne inde - dejligt, du har den mulighed.

  SvarSlet
 3. Kære Anette Skønne ser de ud dine citrustræer, godt at få dem i sikkerhed. Her kører varmeovnen også på fuld skrald for at holde frosten væk. Knus og god weekend Tina

  SvarSlet
 4. Godt at du fik dine planter ind,det ville være træls at miste dem. Det er små kunstværker frosten har skabt på ruderne,smukt ser det ud. jeg har lige været ude på trappen for at se hvordan vejret var,her drypper regnen og sneen er væk,nu bliver det så spændende at se hvordan vejret arter sig. Hygge herfra.

  SvarSlet
 5. Så smuk dine træer er Anette. Ja mine er kommet ind i år. Håber ikke de går til af det....... De bliver vandet godt for der er både blomster og frugter pga. varmen her inde.
  Men der er jo risiko for alle bladene ryger........

  Rigtig dejlig dag
  Charlotte

  SvarSlet
 6. Hej Anette. Det er vel nok nogle fine træer, du har. Det er godt, at du kan tage dem ind, men du har ret, de vil gerne have meget lys. Det ser ud til på vejrudsigten, at der er plusgrader om dagen og en del minus om natten. Måske skal du sætte dem ud om dagen og tage dem ind om natten?
  Det ser rigtig fint ud i din udestue. Det er en flot indretning og jeg tænker næsten, at man får lyst til at sidde derude og studere isblomsterne selvom det nok er koldt.

  SvarSlet
 7. How beautiful is your winter garden.
  Have a nice weekend,xoxo,Patricia

  SvarSlet