Bed & Breakfast

fredag den 13. januar 2017

Stativ til staudestøtter og arbejdsbord.

I forbindelse med færdiggørelsen af vores hængeparti, fik vi lavet et system til min staudestøtter. Tidlige stod de i en olietønde, og fyldte helt vildt, når de ikke var i brug. Nu står de i plastrør, som er sat fast på væggen med et par skruer. Plastrørene er genbrug. Der blev også lavet nogle gode solide hylder under trappen, til opbevaring af det mest brugte havegrej.                                                 
Trappen fører op til mit skattekammer, det loft, hvor jeg har opbevaret mine havemøbler og alt muligt andet havegrej, samt gamle ting og sager. En rigtig god trappe der er behagelig at gå på. Det er vigtigt, da jeg går på den mange gange om dagen.


Pladsen under trappen er nu godt udnyttet, til daglig glæde.


Arbejdsbordet til loftet er også blevet lavet, af det vi lige havde stående. Et stort og praktisk bord. Bordpladen er brugt, men lamineret, så den er nem at tørre af. Der er godt lys over bordet. Det er rart med et sted hvor tingene kan blive stående til de er færdige. Både maleprojekter og reparationer. Det er også et sted hvor jeg nok vil stå at binde kranse i dårligt vejr. 


Rigtig god weekend.
Det eneste der er planlagt for vores weekend er at vi skal have scambleæg til morgenmad, og grydestegt hjemmeavlet kylling til aftensmad. Hvad vi skal lave mellem morgen og aftensmad, finder vi ud af imens vi spiser morgenmad. Måske skal flishuggeren luftes, eller et nyt projekt påbegyndes, eller noget helt tredje.

5 kommentarer:

 1. Nøj, det ser godt ud! Jeg har også været i gang med et projekt, men jeg må vist opgive. For jeg skal skille nogle paller ad, og det kan jeg ikke! Selv bondemanden måtte give fortabt! Jeg havde først fundet én med noget fint patineret, lidt kraftigt træ - den kunne jeg kun få 2 brædder af. Så forsøgte jeg med en lidt spinklere type, men den gik heller ikke. Har du mon skilt paller ad og har et tip? Jeg har set så mange fine projekter med træ fra paller - og paller har vi nok af! Det ville være så fint at genbruge dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Aase.
   Nej jeg har ikke skilt paller ad. I har vel prøvet med et koben, eller en kile, som når man kløver brænde. Det må da kunne lade sig gøre. Håber det lykkedes, for er spændt på hvad du har i tankerne.

   Slet
  2. Ja, jeg har prøvet at slå dem af med en muggert (fungerede ved 2 brædder), koben og kile splitter bare træet - øv! Jeg har en anden mulighed i tankerne, men det er ikke noget, vi lige har liggende, og det var ligesom det, der var ideen!

   Slet
 2. Sikke nogen skønne rum I der har fået banket ned hi hi - dejligt med god plads når du skal arbejde. Forøvrigt nogen fine staudeholdere... kan du ikke tage et billede af dem engang, JERNiHAVEN her på Sjælland laver forskellige jernting på bestilling - men han skal jo vide HVAD han skal lave.
  Tak for al den inspiration du har øst ud af i 2016, mon du kan blive ved at finde på - ja, det tror jeg

  SvarSlet
 3. Sikken en dejlig orden, der hersker her. Trappen ser god ud med gelænder og gode trappetrin.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet