Bed & Breakfast

onsdag den 11. januar 2017

Opdatering.

Opdatering er noget jeg gør hvert år i starten af januar. Opdatering af hjemmesiden www.frupedersenshave.dk med rettelser af åbningstider, betonkurser og lysaftner. I år skete det dog allerede i december. I dag er Haveselskabets åbne haver blevet opdateret. Du kan se min have HER, og alle de andre åbne haver i landet. Husk hvis i vil annoncere jeres åbne have hos Haveselskabet, skal det gøres inden d. 16 januar, for at komme med i den trykte udgave.
Dejligt at få gjort. 
4 kommentarer:

 1. Dejligt at få opdateret - og det er nødvendigt, for det er drønirriterende at finde gamle oplysninger på hjemmesider mm. Åh, jeg overvejer, om jeg i år skal deltage i Havefestivalen med åben have, i første omgang passede datoen mig perfekt, men så kom jeg i tanke om, at vi skal på ferie indtil et par dage før - skal/skal ikke? Dertil kommer selvfølgelig alle spekulationerne om, min have er værd at vise frem, bliver folk skuffede over sådan en amatør....åh, hvor jeg kan tænke mange tanker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig er den værd at vise frem. Med lidt planlægning inden ferien, skal det nok gå. Det er en meget stor glæde at dele sin haveglæde med andre. At holde åben have er ingen konkurrence, men at vise forskellige haver, med haveejere der elsker lige netop deres plet på jorden.

   Slet
 2. Tak for nyttig info og et rigtigt fantastisk nytår til dig:-)

  SvarSlet
 3. Smukke dejlige lyse billeder.

  Rigtig skøn torsdag
  Charlotte

  SvarSlet