Overnatning / Glamping

tirsdag den 24. januar 2017

Forårsstemning i udestuen.


I udestuen er der ekstra lunt, når solen er fremme. Dejligt at jeg allerede kan sidde derude. Der er forårsløg i blomst og pletterne i luften planterne, står stadig med fine blade.


Perlehyacinterne er dem der var på vores bord nytårsaften. De kan godt lide den kolde udestue.


Små hvide aurikler der dufter himmelsk.


Så fine, hvide og rene.


Englen passer godt på udestuens blomster.Dyrene nyder det milde vejr, de soler sig rundt omkring. Her tager en af andrikkerne sig en dukkert. Se en fin spejling der er i det stille vand, næsten som i et eventyr.


Et enkelt spjæt med benene, og der er bøljegang og spejlingen bliver abstrakt.


Jeg nyder de stille dage.

8 kommentarer:

 1. Kære Anette. Hvor er det smukke billeder, der i den grad afspejler den RO du skriver om. Jeg kunne godt klare lidt af den RO, her har været al for hektisk i hele 2017, men lad os håbe, at så bliver resten af året mindre hektisk.. Det ser ud til at I har haft sol i dag, her har det været så tåget fra morgenstunden af, at det kom helt ind i laden, sagde bonde, og bare grå i grå hele dagen... Tak for skønne blomster vitaminer. Kærligst Merete

  SvarSlet
 2. Jamen, altså, det er bare så skønt at det allerede er helt forårsagtigt derude! Og efter at have læst dit indlæg, kom jeg endnu mere i forårshumør :-)
  God forårsjanuardag til dig, Anette!
  Kh Nana

  SvarSlet
 3. Som jeg også skrev på Facebook, så er jeres udestue simpelthen skøn. Tæt på huset, overdækket - et mikroklima og ideelt til tidligt forår. Jeg kan godt forstå, du nyder de stille dage. De er guld i en travl hverdag.
  Kh, Karen

  SvarSlet
 4. Smukke smukke billeder. Det er så dejligt og forårsagtigt. Og du har helt ret :-) det er næsten som et eventyr.
  Elsker perlehyacinter, og må vist ud at lede efter nogle.

  Ønsker dig en dejlig dag
  Knus Lone

  SvarSlet
 5. Hvor er det dejlige billeder, jeg forstår godt du går og nyder det hele i stilheden. Januar er en ganske god måned:-)
  Ha en god dag
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 6. Hvor ser det bare smukt ud.

  SvarSlet
 7. Koselig med utestue, og perleblomster er så fint.
  Ha en fortsatt fin uke, hilsen Ingeborg

  SvarSlet
 8. Hej Anette. Det er dejligt med sådan en udestue. Det er en fin opstilling med perlehyacinterne og englen. Her har der også været stille i dag, så det var ingen sag at cykle hjem fra arbejde.

  SvarSlet