Bed & Breakfast

mandag den 22. februar 2016

På tøsetur til spændende steder.

I lørdag var mine 2 døtre og de 2 små børnebørns piger og jeg på udflugt. Yngste datter havde planlagt en dag med besøg i både butikker, genbrug og loppe/antik marked. 

Turen startede hos Smukt og Brugt i Aulum, et fantastisk sted langt ude på landet. Der er både nyt og gammelt, i 2 staldlænger, i skurvogne på gårdspladsen, og på stuehusets loft. Der er rigtig mange rum at gå på opdagelse i, og det gjorde vi.

En sød ide er denne sengegavl malet med tavlelak på det ovale felt, hvorpå der er skrevet et skønt forårsvers, der får smilet frem.


Nyt og gammelt i skøn forening. I cafeen blev vi budt på varm chokolade og kaffe. 


De fine ting blev beundret.


Lille Alma på mosters arm.Der var en skøn forårsstemning overalt.


Trappen til loftet var stejl, så Merle lokkede sin moster til at bære sig ned.


Jeg har tidligere lavet et indlæg om Smukt & Brugt, det kan du se HER

Efter smukt og Brugt besøget, var vi i en genbrugsbutik i Aulum, derefter Herning centret, hvor vi fik frokost, så gik turen til Maibom Antik & Genbrug. Der havde vi aldrig været tidligere, og sikke en fejl, for det var det rene slaraffenland, af genbrugsguld og fine antikviteter. Maibom Antik & Genbrug er på 1400 m2, 12 kræmmere under samme tag. På hjemvejen var vi en tur i Bilka og købe ind til fælles aftensmad, som vi hjalp hinanden med at lave. Mændende kom og spiste sammen med os, de havde haft en dejlig rolig dag hver for sig, hvor de kunne lave det de allerhelst ville :-)

Vi 5 piger havde hygget os med hinanden og fået en masse inspiration, oplevelser og gode ideer.

De havde nogle sjove store sten liggende i Herning Centret, udformet som dyr.


4 kommentarer:

 1. Kære Anette. Dejligt at have en dag sammen med sine piger. En rigtig tøsedag. Ud af billederne ser det ud til at alle har hygget sig gevaldigt på denne dag.
  Og tak for gode tips for besøgssteder
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Jeg siger også tak for dejlig læsning og gode tips.
  Knus fra
  Annalise i Viborg

  SvarSlet
 3. Hej Anette!
  Skønt billede af moster der bære Merle:-)))) Og hvor lyder det og ser ud som en fantastisk dag. Jeg må et tur til Aulum kan eg høre, Rita har også talt om stedet, tror jeg eller husker jeg bare sidst du viste;-)
  Sjovt at se et lille glimt af Herning centret, der kom jeg meget i starten af 90erne, da vi boede i et lille hus ikke langt derfra.
  Ha en rigtig god dag.
  Hilsner fra Anette

  SvarSlet
 4. Sikke da en dejlig tur I piger var på. Det er skønt med sådanne tøseture ;0)

  SvarSlet