Bed & Breakfast

lørdag den 13. februar 2016

Det bliver så fint.

Det milde og solrige vejr har lokket mig i gang med forårsarbejdet i haven. Der bliver klippet ned og revet af, det bliver så fint, men og lidt bart. Selv om der er mange små løgspirer på vej, nogle af stauderne er også begyndt at røre lidt på sig.

Her fra den hvide have. Der er ikke meget hvidt at byde på lige nu, men det kommer snart. Der er vintergækker i baggrunden, nå ja og de 2 ænder er da også hvide :-)


Har du lyst at se hvordan den hvide have blev til, så se HER


Lidt længere ude under træerne er erantistæpperne på vej, et herligt syn.

Ønsker jer alle en rigtig dejlig weekend, jeg skal i haven og nyde det fine solskinsvejr. Mon ikke der er flere der skal det :-) 

15 kommentarer:

 1. Mange tak og i lige måde �� jo vi skal ud og nyde det flotte solskinsvejr.
  Venlig hilsen fra Annalise i Viborg

  SvarSlet
 2. Hej Anette.Hor ser der fint ud i din have..........her mangler en kærlig hånd.Men er jo stadig i gang med min stue.Nu mangler der kun at sætte billeder og pynteting på plads.Og har da lige haft en ordentlig omgang forkølelse.
  dejligt at se alle de fine erantis der lyser så dejligt op.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
 3. Savner hageprogrammene på TV, håper dere kommer tilbake snart med nye program. Nå ser jeg program på reprise��

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kommer ikke nye udsendelser her fra haven i år, men de gamle kan stadig ses her http://www.tvmidtvest.dk/sitesearch?soegning=Fru%20Pedersens%20have
   Glæder mig til at få besøg af dig til sommer.

   Slet
 4. Glømte å si at jeg gleder meg til å besøke Hagen deres i sommer når vi skal på ferie i Danmark

  SvarSlet
 5. Det märks att din trädgård ligger på sydligare grader än hos mig Här är kallt Speciellt på nätterna. lite snö än, om någon vecka kan vi nog vänta lite mer vår här.
  Ha en fin och skön helg i trädgården
  Kram Meta

  SvarSlet
 6. Hejsan!

  Det ser så prydligt och städat ut, inte alls som trädgårdar bruka se ut i februari. Här finns inga vårtecken ännu men jag gläder mig åt att det i alla fall blivit ljusare.

  Snart så...

  Hälsningar

  Gunilla

  SvarSlet
 7. Også en rigtig god weekend til dig:-) det er skønt at komme lidt i gang. Her er dagen også nydt ude:-)

  SvarSlet
 8. Tja...her vågnede vi til 3 cm sne i morges...Det meste af sneen er væk nu, men det er koldt og gråt...så intet havearbejde til mig.

  SvarSlet
 9. Ja, det pibler op overalt og man får rigtig lyst til at komme ud og klippe ned og rive blade af, men jeg venter dog lidt endnu, for der var lige andre aktiviteter på dagsordenen i dag.

  SvarSlet
 10. Love the carpet of winter aconites. We also had some nice garden working days last week. Spring is coming soon....
  Regards, Janneke

  SvarSlet
 11. Så kjekt å kunne gå ut i hagen å jobbe litt igjen. Her hos oss i Norge må vi nok holde oss til litt rydding i hagen. Her har vi barfost og -5 grader, men strålende sol. Kjenner det begynner å kribble i kroppen etter vår. Ønsker deg en fin helg :-)

  SvarSlet
 12. Kære Anette.
  Hvor ser det pænt ud, når der er ryddet op og revet i dine bed. Jeg har ikke klippet stauderne ned endnu, men så snart frosten er ovre, går jeg i gang. Hyacinter og påskeliljer er kommet godt frem og vintergækker og erantis har blomstret et stykke tid.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 13. Jeg har også været i gang med oprydningen - det har været et fantastisk vejr til havearbejde! Det er dejligt arbejde, for man kan se, hvor langt man kommer!

  SvarSlet
 14. Kære Anette
  Det ser dejligt ryddeligt ud og erantisbilledet er skønt.
  Her er sønnen i gang med at skære ned og planere og potteplanterne til min nye have, er blevet flyttet ud af de tre drivhuse. Der sker noget når unge mennesker går igang, men det er kun dejligt.
  Kh. Ingeborg

  SvarSlet