Bed & Breakfast

søndag den 14. februar 2016

Gul som solen.

Gul, gul, gult er der på bordet i udestuen. De små forårsbebudere holder sig så godt i den kolde udestue og er dagligt til stor glæde og fryd for øjet. Smukke i solens stråler, og på dage hvor solen ikke er fremme, lyser de selv op omkring sig.

Her har vi haft sol i flere dage nu, med mildt og dejligt vejr, men i dag begyndte det at blæse og uh hvor blev det bidende koldt. Men inde i udestuen er der altid godt at være.7 kommentarer:

 1. Dejligt med gult, især nu hvor vi trænger til farver. Jeg har påskeliljer af de sovende til at pynte i stuen.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Ih hvor er det skønne blomster du viser. Lige lidt sol og glæden ved at i havestuens glas beskytte mod blæst og kulde. Det ser dejligt ud hos dig som altid.

  SvarSlet
 3. Det är nog därför den tidigaste våren blommor ofta är gula för att vi ska bli glada och njuta
  Ha en fin och skön alla hjärtans kväll.
  Kram Meta

  SvarSlet
 4. åh ja lige hvad vi trænger til gult som solen - solen som er gul som dine flotte blomster. Ja vejret er noget omskifteligt, men når solen skinner kan jeg godt klare lidt kulde, men heller ikke for længe. Så varmer det dejligt med den gule farve.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 5. Dejligt med lidt gule forårsbebudere men i går var det nu bedst på den indvendige side af glasset..føj da en kold vind.

  SvarSlet
 6. Kære Anette. Godt med gult og grønt, når nu det er så koldt, at vi til tider trækker ind i vores små huse i haven for at få lidt varme. Dejligt med de små steder hvor der er læ og ly :-) Kærligst Merete

  SvarSlet
 7. Dejligt med solskinsgult - jeg kommer helt i påskehumør - og nu jeg tænker over det... også i påskeferiehumør :-)
  Kh, Karen

  SvarSlet