Bed & Breakfast

tirsdag den 23. februar 2016

Blomster i overflod.

Jeg glæder mig til igen at kunne høste blomster i overflod, til alle de buketter jeg gider at lave. En herlig sommerluksus er det at kunne binde den ene buket efter den anden, til havebordene og de forskellige skure. Lige nu sover dahliaerne vintersøvn under dynen af vintermåtter. De første blomsterfrøposer er købt ind til snittehaven

 Elsker blandede sommerbuketter.10 kommentarer:

 1. Sikke smukke billeder! Det bliver skønt, når vi igen kan plukke, binde og nyde!

  SvarSlet
 2. Ja du visst längtar man efter det nu. Vackra buketter du visar. hoppas det blir vår snart nu även här i Jönköping. Du är ju lite före oss.
  Ha det gott i slutet av veckan
  kram Meta

  SvarSlet
 3. Ja det bliver dejligt, når der igen bliver blomster i haven. Jeg plukker ikke så meget ind, for jeg er jo derude hele tiden, så jeg nyder dem ude i stedet.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 4. Åh hvor man da længes når man ser dine smukke buketter og de flotte afstemte farver. Så kan det jo kun gå for langsomt:)

  Rigtig skøn dag
  Charlotte

  SvarSlet
 5. Skønne sommerlige billeder, og rigdom at kunne plukke til vaserne. Jeg glæder mig altså også om end jeg ikke plukker så meget ind som dig:-)

  SvarSlet
 6. I love these buquets ,have a nice day,Patricia

  SvarSlet
 7. Ja sikke en dejlig overflod du viser! Godt du forbereder dig så den kommende sæson kan give lige så mange buketter ;-)
  Hilsen Henrik Havehjerne

  SvarSlet
 8. Hej. Ja, det er et flot overflod af blomster. Det ser rigtig sommerligt og romantisk ud. Det er fantastisk så meget du har at klippe af. Det er så svært for mig at klippe ind til buketter, for jeg kan ikke rigtig nænne det, men når jeg ser hvor fine dine buketter er, får jeg godt nok mere lyst til at gøre det efter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nænner heller ikke at plukke i havens bede, det er derfor jeg har opfundet snittehaven, der må alt plukkes, det når jeg nu aldrig helt, så der er altid masser af blomster endda.

   Slet
 9. Så fantastisk nydelig bukett! Jeg har vært dårlig på skikkelig gjødsling i mange år, så jeg har ikke hatt de store blomsterklynger å plukke av. Hagen har fått større oppmerksomhet etter jeg begynte med hageblogg, så jeg håper at mengden blomster som kan plukkes inn øker betraktelig. Deilig at det går mot vår! Fin helg til deg fra Anne-Kristin

  SvarSlet