Overnatning / Glamping

onsdag den 4. november 2015

Smugkig i udestuen.

Der er nu julehavestemning i udestuen. Her den side der vender ud mod haven. Glas og lanterner er et hit, når jeg laver min julehave, det er så smukt når de levende lys glimter deri.
Etagere er jeg meget glad for, jeg har dem i flere størrelser. Tror at grunden til jeg er så begejstrede for dem er, at der kan samles så mange ting derpå, der tilsammen giver nogle rigtig fine opstillinger/stilleben.


Den store etagere som står på gulvet,kan du se hvordan så ud da jeg fik den HER


4 kommentarer:

 1. Kære Anette. Så fine opstillinger du igen har lavet - du er bare så kreativ. Lanternen på sybordet er flot, er den lavet i zink? Synes det er lidt svært at finde nogen som ikke ruster.
  Kh. Ingeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ingeborg.
   Ja lanternen er i zink og flere år gammel, men den ruster godt nok og lågen er meget rusten i bunden. Den er så fin den lanterne, så det er en skam at den ikke holder evigt :-)
   Haveshoppen.com har lanterner der ikke ruster i både i galvaniseret og i kobber. De er dyrere end andre lanterner, men holder også meget længere. Jeg har købt 4 lanterner i kobber i år, fra firmaet A2 Living, for jeg er så træt af alle de defekte jeg efterhånden har måttet kassere. Som storforbruger af lanterner er det rart at det virker og ikke er for bøvlet at åbne og lukke lågen. Så dem kommer der efterhånden flere af i min have.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud, du er super til at skabe stemning! Jeg har lige fået min første 4-etager i jern, den står i stuen, endnu;-) God dag Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Kære Anette Hvor er der bare rigtig julehyggeligt og flot i udestuen. Kh Tina

  SvarSlet