Overnatning / Glamping

tirsdag den 24. november 2015

Levende lys i julehaven.

Lyskæder med småbitte varmt hvide lys, gør sig rigtig godt i julehaven, men de levende lys giver en fantastisk magisk stemning og en hygge, som ikke kan skabes på anden vis.
Jeg tænder dagligt omkring 130 levende lys i julehaven + dem der er indenfor.
Så mange levende lys i de forskellige stilleben og hyggekroge giver haven et eventyrligt præg i den blå time. Den time på dagen jeg er allergladest for lige nu.
10 kommentarer:

 1. Hej Anette. Det er bare rigtig hyggeligt og du har helt ret. Det skaber en fantastisk stemning udendørs med levende lys. Jeg kan godt lide din glasklokke fra forrige indlæg Det er en smart idé!

  SvarSlet
 2. Kære Anette.
  Holder også at levende lys, og bruger dem også rigtig. Der er en ganske særlig stemning med levende lys i forhold til kæder, men kæder er meget anvendelig og med timer er det godt på de steder hvor man umiddelbart ikke kommer.
  Ser rigtig hyggeligt ud på dine billeder.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Hvor det dejlige billeder du har taget, og ja det skaber liv og hygge i haven i skumringstiden. Et dejligt tidsrum når solen stille går ned med sine røde farver og mørket kommer snigende med det blå og sorte.
  Kærlig hilsen Merete

  SvarSlet
 4. Det har du virkelig ret i. Lige nu har jeg her på bordet stående tre nymodens lys, som er programmeret til at tænde sigselv og holde på i fire timer. Og ja, vist er de enkle og pæne, men det er alligevel ikke helt det samme som de levende.

  Jeg er sygeligt lysoverfølsom og kan fx ikke holde (kunstigt) lys ud, når det rigtig gør ondt i hovedet, men sjovt nok tåler jeg udmærket skæret bag lågen i brændeovnen, når jeg sidder i sengen i værelset ved siden af med døren halvt åben. Naturen kan altså noget, som vi mennesker ikke kan. Men selvfølgelig er det skønt i vort vintermørke land, at elektricitet er opfundet.

  jeg besøger ofte din have virtuelt og er stor beundrer af alt det, du og din John finder på.

  mkh
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh det er da væmmeligt at du nogle gange har så ondt i hovedet, og der så er forskel på det levende og det kunstige lys, er da tankevækkende.
   Jeg har også et par af de stearinlys med batterier og timer, de er faktisk ret fine, og så sent som i går forsøgte min søster at puste det ene ud, til stor morskab for mig :-) Min mor og veninde har også forsøgt at puste dem ud :-)

   Slet
 5. Det ser så hyggeligt ud, Anette! Jeg elsker også levende lys, ude som inde, men jeg har ikke gang i 130 på én gang ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej 130 er altså også vildt mange, men når haven er stor, skal der mange til :-)

   Slet
 6. Kære Anette.
  Ja, de levende lys gør haven til noget helt specielt. Det er en fantastisk oplevelse, at gå rundt i din have. Bor man langt væk, kan en overnatning anbefales.
  Jeg har selv lige fyldt min klokke med kogler, stjerneanis, hel kanel og et par vanillestænger. Det giver en dejlig duft i køkkenet.
  Sender kærlige tanker, Eliane

  SvarSlet
 7. Hej Anette.Hvor ser det bare hyggeligt ud med alle de levende lys...................det må bestemt gi en dejlig stemning.
  Her er der også blevet sat lyskæder op med timer på flere af dem.
  Men et stort arbejde at tænde alle de lys.
  Godaften knus Jette

  SvarSlet
 8. Helle Aagaard, Sydfyn26. november 2015 kl. 08.55

  Glæder mig til senere på dagen i dag Anette.... :-) ... og ja heldigvis ligger alle dine udsendelser stadig på nettet, så man kan se dem. Håber det bliver ved. På gensyn og juleknus Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet