Overnatning / Glamping

onsdag den 11. november 2015

Pressemeddelse i Dagbladet om Fru Pedersens skurvognsbutik.

Læs artiklen HER Der er også et billedgalleri fra sidste års julehave og vores julehjem.


For få uger siden åbnede Haveshoppen.com som webshop. På lørdag åbner Haveshoppen en skurvognsbutik i Fru Pedersens have. Der er flere gæster og kunder, som har udtrykt ønske om at kunne se og hente varerne selv, og det ønske vil vi nu imødekomme.
Mens der er åbent i Fru Pedersens julehave fra 14. november til 13. december kl. 13-17, vil du således have mulighed for at købe ting fra det romantiske haveunivers i selve haven på Skalstrupvej 36, 7570 Vemb. Vi glæder os over at kunne give dig en mulighed for at røre ved varerne, inden køb.
Blandt de ting man kan købe er de populære fiskekugler, unika sulefade og kælke, ARTbykobber og jernpokaler. Det er en helt særlig oplevelse af komme i Fru Pedersens have op til jul. Her kan du komme i fredfyldt julestemning og finde inspiration til julepyntningen derhjemme. Vi ønsker at gøre det nemmere for dig at nå fra inspiration til handling.

Skurvognsbutikken ligger på græsset ovre ved legehusene, der har den et hjørne for sig selv, men er alligevel en del af haven. Skurvognen er nu klar til at Haveshoppen flytter ind. I skal nok få mere at se, når det er sket :-)


Det er Karin Juul Jensen der dagligt er at finde i Skurvognsbutikken, da hun er indehaver af Haveshoppen.

2 kommentarer:

  1. Hej Fru Pedersen. Hvor var det nogle flotte billeder i artiklens galleri. Det lyder som en rigtig god idé at åbne en skurvognsbutik, det bliver nok et hit! Jeg glæder mig til at følge med her på afstand.

    SvarSlet
  2. For søren altså hvor ser det bare hyggeligt ud. Og en rigtig god ide`med både Haveshoppen.dk og butikken i haven. I er et par seje kvinder. Håber i får en rigtig god weekend / julemåned i haven.
    Kh Anja

    SvarSlet