Overnatning / Glamping

søndag den 15. november 2015

Årets første julehaveweekend.

Efter årets første weekend med julehave, kan jeg kun være glad, stolt og tilfreds, og mega træt :-) Julehaven åbnede fredag eftermiddag for private havevenner. Venner som også besøgte julehaven sidste jul, men på en dag hvor der var mange gæster, så vi slet ikke syntes vi fik nået at snakke det vi gerne ville, så i år havde vi valgt at invitere den dagen før haven officielt åbnede. Det var en rigtig god ide, og vi nød det i fulde drag, og der blev snakket og hygget, spist, udvekslet ideer og grinet. 


Lørdag kl 13. åbnede julehave for alle de der havde lyst, og selv om vejrguderne ikke viste sig fra deres bedste side, var julehaven dog velbesøgt. Lørdag aften stod den på julefrokost på min mands arbejde, hvilket var rigtig hyggeligt. Julefrokostmad og dans til Kim & Hallo, så det blev sent inden vi var hjemme, så godt vækkeuret ikke ringede :-)

Søndag en dag hvor vejrguderne var virkelig venlige, søde og milde, med fuld sol, hvilket rigtig mange benyttede sig af og besøgte Fru Pedersens julehave.

Jeg har sådan glædet mig til årets julehave åbnede, og hvor er det dejligt at byde gæsterne velkomne, få lov at fortælle lidt om haven og snakke julehave, glæden ved at dele interessen med andre og inspirere, er noget af det jeg holder rigtig meget af. John sørgede for kaffe og kage til gæsterne, så jeg kunne bare gå rundt og hyggesnakke :-)

Haveshoppen som har fået en lille pop up butik i en skurvogn på legepladsen, var også meget velbesøgt, de fine og lækre sager lokkede gæsterne hen og kigge og mange fik noget med hjem til deres egen julehave. Ting og sager som man ellers ikke sådan lige løber over.

Tak til alle gæsterne som gjorde åbningen af årets julehave rigtig dejlig.

Julehaven har åbent hver dag indtil d. 13dec, som er sidste åbningsdag. Julehaven er åben dagligt fra kl. 13-17.


Fru Pedersens julehave
Skalstrupvej 36
7570 Vemb

6 kommentarer:

 1. Dejligt at høre at din julehave er en succes! - Selvfølgelig er den det :-) Fortsat god fornøjelse!
  Kh Nana

  SvarSlet
 2. Kære Anette.
  Dejligt at julen nu er "skudt igang" ude hos dig.
  Vi ville gerne have været med fredag - men desværre var der hele to arbejdsgivere som gerne så vi var på vore pladser. Måske næste år :-)
  Smukke billeder du viser - jeg er særligt vild med de forkobrede ting. Jeg har set den store smukke krans som artbykobber har lavet - der henviser til forhander for en pris. Har du den store krans? Og hvad er prisen?
  Knus Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er rigtig dejligt at vi nu er i gang. Vi savnede jer i fredags, men arbejdet skal jo passes :-)
   Nej Haveshoppen har ikke den store krans, men jeg kan lige få Karin til at undersøge hvad den koster, så kan hun helt sikkert få en hjem til dig, hvis du er intresseret.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 3. Godaften Anette.Skønt at høre at åbningen af din julehave var en succes .
  Men du har jo også pyntet så flot op allesteder.
  Og godt at handymanden serverede kaffen og kagerne.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
 4. Hej Anette. Et stort tillykke med åbningen af julehaven og de mange besøgende. Det er også rigtig spændende at se alt det du har stillet an. Der er inspiration for alle pengene! Jeg håber din succes fortsætter hele måneden, for det har du fortjent.

  SvarSlet
 5. Dejligt at du kom godt fra start med julehaven, det er helt sikkert utroligt smukt.

  SvarSlet