Overnatning / Glamping

søndag den 29. november 2015

Hjemmelavede julegaver til julehaven.

Gaver hører sig julen til. Både advendtsgaver, pakkekalendere og gaverne til juleaften. Dem som jeg har lavet her til haven er der nok ikke mange der vil blive glade for under træet :-) Men de er til fryd for øjet i julehaven.

Sjove at lave, af grønt og genbrug.
Brosten med cykelslangebånd og lidt grønt.
Mursten, bræddestykker og gamle fliser, kan bruges indeni mospakkerne, som er pyntet med snor og grønt. Mosset er viklet fast med vinseltråd.

Ups et lille hul i hjørnet af pakken, mon en lille nisse har pillet :-)

Stjernerne er af beton og hjemmestøbte i en form fra Panduro hobby


 Et bord med pakker i naturmaterialer, ser flot ud, synes jeg.

På kirkegården, i stedet for en krans er de også fine. 5 kommentarer:

 1. Kære Anette
  Jeg ville gerne have et par af disse gaver, specielt de store firkantede chaussesten er jeg meget betaget af. Jeg har fundet en så jeg mangler lige et par mere og et par enkelte af de små brosten. Min kære mand er ved at være helt bekymret for hans cykelslanger :-) han har nemlig nogle fine nogen på hans racercykel :-) nej sludder han har heldigvis en kasse med cykelslanger som kan bruges :-)
  Kh.
  kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt med lidt af hvert på lager :-) cykelslanger kan bruges til mange ting.
   Glæder mig til at se dine julegaver til haven.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 2. Hej Fru Pedersen sidder her og frygter hvor meget der er blæst væk og rundt i min have. Og så kan jeg ikke lade være med, at tænke på dig og din skønne have. Håber ikke dine ting er blæst helt væk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har været ude og flytte lidt rundt på sagerne, så det mest udsatte er kommet ind eller i læ. Tror ikke det har været helt så slemt her som andre steder, det jeg har kunnet se ud af vinduerne står stadig hvor det skal. Men det kan jeg se i morgen når det er lyst. Der er nok noget oprydning i form af nedblæste grene og lidt væltede potter. Jeg skal være klar til at modtage gæster kl. 13, men det er jeg nok også :-)
   Håber det ikke bliver alt for vildt hos jer.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 3. Kære Anette Hvor er det altsammen supersmukt, julet og inspirerende! Kh Tina

  SvarSlet