Bed & Breakfast

onsdag den 18. november 2015

Grøn parasol med betonjulekugler.

Mit parasolformede jernstativ, har fået gran på toppen og julekugler af beton hængende under. En lille lyskæde sørger for at arrangementet kan ses om aftenen, og giver det et magisk look i mørke.Betonkuglerne har fået en kraftig hårnål af ståltråd indstøbt, så der var noget at hænge julekuglen op i. Julekuglerne ligner faktisk lidt æbler, da de er lidt flade på toppen :-) 

Du kan se HER hvordan jeg laver betonjulekugler.

5 kommentarer:

 1. Hej Anette

  En af dine fantastiske flotte opstillinger.
  En af mange som jeg beundrede rigtig meget da vi besøgte dig i sidste uge, iøvrigt en tur som jeg stadig tænker på.
  Du har virkelig lavet en julehave iår som siger spar to og som er så unik. Ikke at de andre julehaver du har lavet ikke har været flotte det har de, men der er en helt special stemning hos dig iår og man kan virkelig se der er sket en kæmpe udvikling på de tre sæsoner som jeg har fulgt dig.
  Samtidig ville jeg være glad hvis jeg bare have en brøkdel af det gen som du er besiddelse af. Du er virkelig god til at sætte ting sammen så det ligner en million både ude og inde.
  Klap du dig selv på skulderen Du kan være stolt af det kæmpe arbejde du har lavet. Anette.

  Rigtig god dag håber I ikke er blæst væk.

  Knus herfra det midtfyske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak for de rosende ord Pia, jeg bliver næsten rød i kinderne :-) Tak for besøget det var så hyggeligt og dejligt at se jer igen.
   Nej vi er ikke blæst væk :-) men det godt nok regnet meget, så det svupper lidt i jorden, men det synker nok igen. I dag har vi lavet fjernsyn, og det skal vi også i morgen, til november måneds program. Det kommer på torsdag :-)
   Knus Anette

   Slet
  2. Hej Anette
   Du skal ikke blive rød i hovedet, ordene er meget velmente herfra, det var også rigtig hyggeligt at hilse på jer begge, dog lidt synd du ikke var helt på toppen. Men ellers gik snakken jo som det var igår vi havde set hinanden sidst.
   Glæder mig til at se jeres anstrengelser til udseendelser i næste uge.

   Knus Pia

   Slet
 2. Anette hvor er det en kanon ide...men syntes det ser lille ud. Kunne et stativ bruges fra en paraply....da jeg ikke vil ofre en parasol..bare et spørgsmål .

  SvarSlet
  Svar
  1. Min jernparasol er ca på størrelse med en stor paraply. Om en alm paraply kan holde til vægten, ved jeg ikke, men du kan jo prøve :-) Der kunne jo pyntes med hængende kogler i stedet for betonkugler, og de vejer jo ikke så meget, så der vil jeg tro en alm paraply kan bruges.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet