Overnatning / Glamping

lørdag den 7. november 2015

Lyskædeopsætning.

I dag er der en uge til Fru Pedersens julehave åbner. Julehaven er i store træk færdig, der mangler bare lige .......... en hel masse småting og nye ideer jeg gerne lige vil nå at afprøve. I dag er brugt på at sætte lyskæder op, de bliver dog først tændt næste weekend hvor julehaven åbner. 
John hjælper mig med alle lyskæderne, jeg finder frem, filtrer ud (selv om jeg er meget omhyggeligt med at pakke dem ned, går der altid filter i) Jeg pakker dem ned områdevis og skriver på kasserne, det gør det meget nemmere. Jeg lægger dem klar hvor de skal op, så binder John den op med ståltråd.
Alle de store istaplyskæder som sidder på alle skure og skurvogne og legehus, er nu oppe, der mangler kun nogle mindre, som jeg selv kan klare.

I får lige lidt lysbilleder :-) jeg tog lige billederne inden jeg gik rundt og slukkede.

Den lille skurvogn ved duerne.

 Den store skurvogn.

 De 2 skurvogne, som jeg bruger til B&B.

 Det lille lysthus.


Lys i den hvide have.


Lysene gør en kæmpe forskel i julehaven, de kan ikke undværes. Jeg tænder desuden dagligt ca. 150 levende lys i julehaven, når der er åben. De giver en helt fantastisk dejlig og magisk stemning.

10 kommentarer:

 1. I just recently discovered your blog and I like it very much! Thanks for sharing your wonderful pictures. We also have a 'skurvogne' in our back garden. Great idea to decorate it with those little lights.
  Have a wonderful weekend.
  Best regards from The Netherlands,
  Anita

  SvarSlet
 2. Kunne virkelig tenkt meg et besøk i din julehave....vel det blir nok ikke i år men kansje et annet år.Tenker det er magisk.....og hvor fantastisk det må være å være lite barn å oppleve alle lysene.Tenker det vil være minner for livet.
  I dag har vi hatt med vårt yngste barnebarn på 4 i skogen for å samle mose og minijuletrær.Kongler og kastanjenøtter ble med i kurven hjem også.
  Så i morgen skal det pyntes.
  Ha en riktig god helg :)
  vennlig hilsen Elisabeth

  SvarSlet
 3. Så fint det bliver! Jeg tror, du har det lige som jeg - du nyder processen lige så meget som resultatet - det er skønt at arbejde sig frem mod et mål og nyde det samtidig!

  SvarSlet
 4. 1000 tak for meget hyggelige lysbilleder-de skaber julelys i øjnene:-)

  SvarSlet
 5. Ja lys skal der til, det skaber en god stemning i skumringstiden, ja selv de dage hvor det er lidt trist i hvert. Så endnu engang tak til dig at jeg måtte kigge med. Altid skønt.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 6. Uha, sikke nogle dejlige billeder. Skulderklap til dig, du er dygtig til at fange stemningen med dit kamera, så vi andre kan nyde godt af det, TAK :-) dejlig søndag. VH Carina

  SvarSlet
 7. Godaften Anette.Det må da være et forrygende syn med alle de levende lys i din julehave...............sikke en stemning.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
 8. De er så fine dine huse, her ligger lidt god misundelse ;-). Det passer også så godt ind i havemiljøet, I love it :-D, kh Margit

  SvarSlet
 9. Kære Anette.
  Tusind tak fordi du har fået den skønne idé at lave en julehave! Og B&B.
  Vi glæder od SÅ meget til at besøge dig og John.
  Anette, når vi pakker lyskæder ned, tager jeg en gammel avis og folder et par gange til den måler ca. 10 x 30 cm. Der vikler jeg lyskæden på, så er den nem at vikle af næste år.
  Kærlige tanker fra John og Eliane

  SvarSlet
 10. Hvor ser det skønt ud,dejlig stemning. Glæder mig til at se din julehave .kh Anne-Grete

  SvarSlet