Bed & Breakfast

torsdag den 5. november 2015

Engle i luften.

Jeg fandt i efteråret en variant af pletter i luften, den hedder engle i luften. Jeg har aldrig stødt på den før. Den er meget yndig og de små blade ligner faktisk  små engle.

Planterne er pottet om i større potter, så de kan vokse sig store.


Jeg er så glad for pletter i luften i havens krukker, og i milde vintre kommer de fint igen. Bliver det en kold vinter, tager jeg potterne ind i stalden, der bliver der knap så koldt inde. Er pletterne plantet direkte ud i haven bede, kommer de igen uanset hvordan vinteren er.

7 kommentarer:

 1. Hej Fru Pedersen. Og tak, for en dejlig blog. Jeg er flittig læser, Men leder lige nu efter en opskrift på hyldebærsaft. Jeg har fundet denne http://www.ditlandkoeb.dk/hyldebaersaft/ men vil hører om du har en god én du kan anbefale? :-) Desuden vil jeg hører om du ved hvilke blomster der egner sig specielt godt til bier? Og hvor køber du dit interiør? Keep up the good work!

  SvarSlet
 2. Hej Fru Pedersen. Og tak, for en dejlig blog. Jeg er flittig læser, Men leder lige nu efter en opskrift på hyldebærsaft. Jeg har fundet denne http://www.ditlandkoeb.dk/hyldebaersaft/ men vil hører om du har en god én du kan anbefale? :-) Desuden vil jeg hører om du ved hvilke blomster der egner sig specielt godt til bier? Og hvor køber du dit interiør? Keep up the good work!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det har jeg ikke, koger bare saften af i truttifuttien og kommer sukker i.
   Det er der jo rigtig mange der gør, men jeg har ikke nogen liste over biplanter.
   Lige nu er det hos www.haveshoppen.com
   Det skal jeg forsøge :-)

   Slet
 3. Mon der er 3 forskellige af dem for der er også en de kalder Violiner i luften. Eller 4 for der er vel 2 forskellige med runde blade.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er der nok, de udvikler sikkert nye hele tiden :-) Den med violiner i luften kender jeg ikke.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 4. Jeg købte sådan en hos P.P.Madsen i Lemvig for et par år siden, men jeg har - selvfølgelig - for længst taget livet af den. Jeg er ikke god til at huske at vande. Jeg har dog ikke set dem siden, synes jeg. De er jo så søde.

  Violinerne kender jeg heller ikke. :-)

  SvarSlet
 5. Hej Anette. Hvor er den fin. Det ligner virkelig små engle. Den passer jo perfekt til din julehave!

  SvarSlet