Overnatning / Glamping

torsdag den 19. november 2015

Lys i lygten og fjernsynsoptagelse.

Meget enkel og nem dekoration i julehaven. En gammel sparkstøtte, med en grangren og lanterne på sædet , og en krans på styret. Stemningsfyldt i al sin enkelthed. 
Et lille drys sne ville fuldende stillebenet, men det ser ikke ud til at blive hos os denne gang :-) Dagen i dag er gået med at optage fjernsyn, det går dagen i morgen også med, men så er der også til november måneds programmer. I dag har vi været ude af haven og optage, på et sted jeg er helt vild med. Vi slutte af herhjemme i haven, hvor vi optog noget ved den ene skurvogn og Hans fik taget en masse billeder af lysene i skumringen. En rigtig god dag.
Min mor har været og passe havegæsterne i dag, så de er ikke blevet snydt for snak og kaffe :-) Jeg fik dog hilst på nogle enkelte gæster sidst på dagen.

8 kommentarer:

 1. Det er godt at høre at der er gang i optagelserne! Du laver jo et af mine yndlingsprogrammer :-)
  Knus

  SvarSlet
 2. Gleder meg. er det på dansk tv 1? håper jeg får sett det i norge .

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er på TV Midt-vest og Mokka. Jeg ligger link her på bloggen, når udsendelserne har været vist :-)
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 3. Tusind tak for en hyggelig eftermiddag i din smukke julehave. Da mørket faldt på og lysene funklede var det jo helt magisk. Vi var så heldige at få hilst på både din søde mor, Margit og dig. Rigtig skøn dag til dig og dine.
  Majbrit

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme og tak for besøget. Ja det bliver helt magisk når mørket falder på og alle lysene funkler, min yndlingstid på dagen :-)
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 4. Ljus och juligt! Nu blev jag inspirerad till att fixa lite på verandan...
  Ha en fin helg!
  Titti

  SvarSlet
 5. Hej Anette. Det ser rigtig godt ud med pynten på din sparkfidus. Jeg kan huske, mine brødre og jeg kørte på sådan én om vinteren, når vi var i den svenske skærgård. Jeg synes din opstilling giver en rigtig god vinterhygge-stemning og man bliver helt glad af det. Jeg glæder mig rigtig meget til TV-udsendelserne.

  SvarSlet
 6. Glæder mig også til udsendelserne, det er total morgenhygge for mig, for ser dem næsten altid om morgenen:-) og spændende med dit helt vilde sted;-)
  Rigtig god lørdag
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet