Overnatning / Glamping

fredag den 13. november 2015

Lørdag kl. 13 åbnes dørene til Fru Pedersens julehave.

Så er det lige om lidt, dørene til årets julehave åbnes her i Fru Pedersens julehave. Jeg er så klar til åbningen og glæder mig til at vise den frem og inspirere mine gæster til at lave lidt udendørs jul hjemme hos dem selv.
Der er pyntet op rundt om alle bygninger, gårdspladsen, den hvide have og den gamle møddingsplads. Der er også pyntet op inde bag alle dørene til de forskellige bygninger i haven, skurvogne, lysthuse, drivhuse, og legehusene. 


Naturens materialer er de bedste til at lave en eventyrlig og romantisk julehave af.


Et kig ind i den store skurvogn.


Mistelten er der et must i julehaven, julekys hører sig til :-)


Kaffestuen er klar til frysende gæster, der bydes på kaffe og en kage. (Kaffe og en kage er gratis). 


Der er tændt langt over 100 levende lys, samt masser af lyskæder, der tilsammen med alt det grønne og en masse gamle ting og sager giver Fru Pedersens eventyrlige og romantiske julehave.

Fru Pedersens julehave
Skalstrupvej 36
7570 Vemb
Åbent fra 14 nov.-13dec. dagligt fra kl. 13-17.
Entre 50 kr.
Hund tilladt i snor.

12 kommentarer:

 1. Ønsker jer nogle skønne og hyggelige dage og weekender i julehaven, åh håber ikke den dumme vind kommer nær haven. VH Carina

  SvarSlet
 2. hvor spændende vi har planlagt en tur op til dig den 6 december med vi mener jeg vores havekreds bestyrelsen, jeg har jo været der men vil gerne derop igen så glæder mig

  SvarSlet
 3. Kære Anette og John.

  TUSIND TAK for nogle vidunderlige timer i jeres fantasiske smukke julehave.
  Jeg tror ikke den har været smukkere end den er i år, det snakkede vi ihvertfald om hele vejen hjem til Fyn her iaften mens vi kørte. Om jeg kommer til at lukke et øje eller om det hele bare køre i ring ved jeg ikke. For der er så mange flotte detaljerer over det hele, så man er ved at tabe pusten.
  Du har gjort det igen Anette og du kan være stolt over det flotte resultat du har nået igen iår. Jeg håber at rigtig mange vil ligge vejen forbi dig, det har du virkelig fortjent, selv ærgre det mig at vi har 5-6 timers køretur, elles var vi dukket op endnu engang.
  Endnu engang tusind tak for dejlig mad, husly og en fantastisk oplevelse.

  Knus til jer begge herfra det midtfynske, Jørgen og Pia


  Tak for hyggelig samvær til resten af flokken idag.

  SvarSlet
 4. Jeg vil også bare ønske jer lykke til åbningen og dagene frem til jul.
  I gjorde det igen, så flot...

  SvarSlet
 5. Kære Anette og John.

  Også jeg vil sige tusind mange tak for nogle dejlige timer hos jer. Lækker suppe. Den skal bestemt efterlignes - akkurat ligesom nogle af dine utallige, flotte opstillinger. Jeg fik slet ikke nærstuderet det hele - men det jeg så, var super hyggeligt. Er vild med dine mange små huse og rum. Skulle hilse mange gange fra Mie også.

  Håber du vågner op i morgen og er superfrisk igen - og klar til et forhåbentligt stort rykind.

  Også tak til dig Pia for hyggeligt samvær - og til alle I andre.

  Kærlig hilsen
  Inga

  SvarSlet
 6. Kære Anette og John.
  Vi siger også tusinde tak for en dejlig dag. Det er en fantastisk smuk julehave i har stablet på benene. Den er endnu smukkere end sidste år. Der er tusinde ting man kan gå hjem og efterligne. Jeg er så fyldt op med dejlige indtryk at jeg er lysvågen selvom Jeres B&B er vidunderlig. Tusind tak for dejligt mad og for en dejlig dag. Også tak til Jeres andre gæster for hyggeligt samvær.
  Og tak til Signe og Merle og Alma fordi I kom forbi.
  Kærlig hilsen fra John og Eliane

  SvarSlet
 7. Kære Anette Så er julen startet ;-) rigtig mange gange held og lykke med julehaven kh Tina

  SvarSlet
 8. Kære Anette og John.

  Tusind tak for en dejlig dag. Anette, tak fordi du er så stor en inspirationskilde. Vi var vilde med det hele. Skøn at gå på opdagelse i din smukke julehave. Håber du får rigtig mange glade julegæster, for det du har præsteret er virkelig værd at vise frem.
  Tak for kaffe og dejlig lækker suppe.
  Jeg siger også tak til alle i andre for hyggeligt samvær.

  Stort kram og knus fra Carsten og Margrethe.

  SvarSlet
 9. Jeg håber at du får stort rykind i julehaven igen i år. Det ser hyggeligt ud i din pyntede have og det er lige hvad man trænger til i den mørke tid vi har nu:-)
  Jeg pynter ikke så meget i haven - rydder snarere til side, men jeg forstår godt hvad du mener med at du håber at inspirere til at bruge haven om vinteren. I år har jeg spot på bl.a. det nyeste træ og det er en fornøjelse at kikke ud på, men ellers ser jeg ikke haven så meget i december fordi jeg er væk i dagtimerne.

  SvarSlet
 10. Kære Anette og John.

  Tusind tak for en rigtig hyggelig og dejlig dag igår. Vi havde en helt igennem skøn dag, med herligt samvær samt masser af skønhed og romantisk julestemning, ligemeget, hvor øjet søgte hen. Tusind tak for et lækker eftermiddagstraktement og en yderst velsmagende suppe, der var god at varme sig på, efter turen rundt i julehaven. Hverken regn eller blæst blev ænset, da der hele tiden var så mange nye juleeventyr, der skulle udforskes. Hver en detalje, der var kræset om, blev nydt til fulde. Du har overgået digselv iår, Anette.

  Det har været et kæmpemæssigt arbejde, at gøre julehaven så fin og stemningsmættet og jeg håber, at rigtig mange, vil unde sigselv den kæmpeoplevelse, det er, at gå på opdagelse i juleeventyret i Vemb.De mange lys, både de levende såvel som dem på kæder, varmer og luner i hjerte og sjæl her i vintermørket. Der er masser af inspiration at hente.
  Håber du holder dig varm, så du kan få jaget de dumme baciller på flugt igen.

  Mange tak for en rigtig dejlig dag med hyggeligt og hjertevarmt samvær til jer alle.

  Knus fra Syrenprinsen og mig

  SvarSlet
 11. Kære Anette.Kan jo læse at det har været en fantastisk oplevelse at besøge din eventyrlige julehave.
  Og billederne er bare så smukke og stemningsfyldte.
  Håber der er rigtig mange der kommer forbi og nyder din julehave.
  Rigtig god søndag knus Jette

  SvarSlet
 12. Kære Anette. Tak for en vidunderlig dag i din have, med masser af inspiration. 3 generationer besøgte din have i dag. Både min mor og datter var mindst lige så imponeret, som jeg. Her er min blog : http://aavangshave.blogspot.dk/

  I stor taknemmelighed Merete

  SvarSlet