Overnatning / Glamping

fredag den 31. oktober 2014

På besøg hos Galleri Møller P

Forleden dag, da jeg havde været en tur i skoven i Husby, var jeg forbi Galleri Møller P i Fjaltring på hjemvejen. Dorte som er den ene af ejerne, mødte jeg til et møde på Nørre Vosborg, hvor vi var til et møde i Nissum Fjord Netværket. Vi faldt i snak allerede i receptionen, og aftalte da vi skiltes at vi ville kigge forbi hos hinanden ved lejlighed.Galleri Møller P har til huse i en skøn gammel gård, tæt på Vesterhavet, i Fjaltring. Dorte og hendes mand Lasse har selv renoveret de gamle staldbygninger, og er stadig i gang. Spændende detaljer pryder bygningerne.


Podier og andet inventar er lavet af drivtømmer, som er samlet på stranden.


Dorte er keramiker og laver de skønneste ting, i dejlige farver.En helt vidunderlig smuk og unik fuglekasse, som jeg forelskede mig i, den må på ønskelisten.


Dorte bag disken i sit fantastiske galleri. Det var faktisk første gang jeg besøgte stedet, men bestemt ikke sidste.
Du kan læse mere om Galleri Møller P  HER


Så går turen til det vestjydske, har galleriet åbent hver weekend i november og december, fra kl. 11-17, samt efter aftale.

1 kommentar:

 1. Et spændende sted! meget lækkert renoveret med naturmaterialer, det har kostet arbejde og tid at opnå så smukt et resultat.
  Og de to mennesker kan sandelig bruge hænderne til andet end pleje af hus og hjem, keramiske fristelser er der i store mængder.
  Da jeg bor i den anden ende af landet, kommer jeg ikke sådan lige forbi, desværre.

  K
  Hanne

  SvarSlet