Bed & Breakfast

søndag den 19. oktober 2014

Karsten Andersen Bolig og blomster.

Forleden var jeg i Lemvig. Det er ikke så ofte jeg kommer derned, men når det sker, er der en bestemt butik jeg må besøge. Det er Karsten Andersen Bolig og blomster. Det er min yndlingsbutik i den by. Ude på gaden bydes man velkommen af flotte opstillinger og årstidens blomster, og man drages ind i butikken, til en eventyrlig stemning. Man bydes hjerteligt velkommen af enten Karsten eller Flemming, en velkomst man sjældent oplever, men som varmer helt utroligt. 

Lige nu gløder butikken af varme gyldne efterårsfarver og stemninger. 


Kobber er blevet den helt store metalfarve til boligen, og med god grund. 


Butikker bugner af alskens herligheder til bolig og have, den ene skønne opstilling efter den anden, her kan man slet ikke undgå at blive fristet og inspireret.

Karsten i gang med at binde en smuk buket, som han fortalte var en god bedring buket. Det skal jeg da lige love for at det er, dejlige optimistiske farver, flot sammensat, med de fineste detaljer i.


Karsten er kendt vidt og bredt for sit fantastiske binderi, og har ved flere lejligheder bundet buketter til vores Dronning, når hun har besøgt Lemvig.


8 kommentarer:

 1. Jeg er også VILD med Karsten og Flemmings smukke butik,og den er altid med på vores ture når vi er på de kanter.
  Godt det snart er juletid... for SÅ har vi endnu en anledning til at komme forbi derude.
  Mange hilser og skøn dag Susan

  SvarSlet
 2. Godaften Anette.Elsker også sådanne dejlige butikker......................og der ser da bare skønt ud hos Karsten og Flemming.
  Kan godt forstå at du nyder at besøge dem..............du får sikkert mange gode ideer.
  Knus Jette.

  SvarSlet
 3. Den butik er vist kommet efter min tid i Lemvig, jeg boede der i 73/74, da var de nok ikke en gang født :) Ligger den på strøget? Ja det kan jeg se, den gør :)

  SvarSlet
 4. Det ser spændende ud ,jeg vil der ned når jeg skal have synet min bil her til november ,der er jo ikke så langt til Lemvig

  SvarSlet
 5. Det ser meget lækkert og fristende ud i den butik:-) Kobber passer godt til det rå naturlige look i boligen, synes jeg. Indtil videre er jeg igang med en kobberspray.

  SvarSlet
 6. Var i deres butikk helgen for 2 uker siden og hvor mye fint de har.Det ble med noe til meg selv og så kjøpte jeg en gave til min datter her hjemme og hvor nydelig innpakket den ble.Det er en aldeles skjønn butikk hvor jeg må innom hver gang jeg er i Lemvig.
  Vennlig hilsen
  Elisabeth

  SvarSlet
 7. Kære Anette.

  En rigtig Fristelsens Hule. Uha, for et farligt lækkert sted. Den butik slipper ikke for mit besøg....uhauhauha!

  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 8. Sikke en dejlig butik. Der er så meget talent rundt omkring - man kan ikke andet end blive glad af det. Jeg læste Living i JP i går, og der skrev de, at kobber allerede var på vej ud af modebilledet. Messing bliver det næste, siger de. Men man skal vel ikke bare rette ind efter den slags, vel? Kobber har sådan en dejlig varm farve. Og udendørs kobber får den skønneste patina. Skal det være blankt er bronze meget flottere end messing. Det har sådan en varm glød.
  kh, Karen

  SvarSlet