Bed & Breakfast

torsdag den 30. oktober 2014

Der arbejdes i potteskuret.

Potteskuret er den mest benyttede arbejdsplads i haven. Lige nu hvor jeg er i gang med at lave julehaven, er der et rod uden lige, ting der skal bruges, nogen der skal sættes væk, noget der skal friskes op, og materialer af alle slags, hvad der hører til en grøn eventyrjul. Selv om det ser ud som om jeg næsten ikke kan være der, går det nu fint. Det ekstra bord er rart at have til at sætte af på.
Det er rigtig dejligt at have et sted at stå i tørvejr og læ på dage hvor det regner. I weekenden fik jeg tagrende på potteskuret, for havde pebet lidt over at jeg blev meget våd i nakken, hver gang jeg skulle ind og ud af potteskuret, når det regnede. Yngste svigersøn er vvs mand og kan sådan noget, så han kom og lavede den fineste zinktagrende og nedløb på potteskuret. Sådan kunne det se ud, når det regnede. Vandet kommer ikke kun fra potteskurets tag, men også fra det tag på stalden, hvor potteskuret er bygget op af. 


Ih hvor vil jeg nyde min tagrende, når det regner igen :-)

11 kommentarer:

 1. Hvor må det dog være skønt med sådan et potteskur! Det kan jeg misunde dig - det ser hyggeligt ud på billederne.

  SvarSlet
 2. Fantastisk dejligt arbejdssted du har dig, og nu kan regnen bare komme an:-)det ser godt ud!

  SvarSlet
 3. Blev da helt glad for at se at der er andre der roder. Det ligner jo til forveksling vores carport. God arbejdslyst..
  Hilsen Rita fra Blomstertøsens have

  SvarSlet
 4. Inspirerende, kreativt rod - har du det også sådan, at når du først kommer i gang, så kommer ideerne i en lind strøm? Bare det, at materialerne er fremme... det gælder for mig både i haven, i køkkenet, når jeg syr, og når jeg skriver. Man burde have et 'potteskur' til hver af sine aktiviteter, så man altid bare lige kunne gå i gang. Alt det med at rydde frem og rydde op kan stoppe processen, før den kommer ordentligt i gang. Selvom en grundig oprydning en gang imellem ikke er nogen skade til :-)
  Kh, Karen

  SvarSlet
 5. Uanset rod så ser det ud til at være et rigtigt kreativt og hyggeligt sted. Det er altid godt at have sådan noget dejligt rod samlet på et sted. Dejligt at du nu ikke bliver våd i nakken mere.
  God og dejlig dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 6. Hej Anette!
  Skøn arbejdsplads du har der og tydeligt at du er igang.Det må være rart med en håndværker i familien for tagrenden er da en god forbedring.Fine hyacinter du har plantet.
  Hilsen Lise

  SvarSlet
 7. Det ser så hyggeligt ud! Og sikke en luksustagrende i zink du har fået! Sådan nogle ønsker vores hus sig også!

  SvarSlet
 8. dejlig opgradering af dit i forvejen luksus-potteskur ;-)
  Lene

  SvarSlet
 9. Hvor ser det godt ud ned af havegangen når det lige har regnet.Hilsen Grethe

  SvarSlet
 10. Hvor ser det skønt ud i det arbejdende værksted, ja jeg er jo slet ikke misundelig ;)
  Godt du fik svigersønnen til at fixe tagrenden, så du ikke bliver våd ;)

  SvarSlet
 11. Dejligt med tagrende men måske i virkeligheden bedst med sådan en svigersøn:O)
  Eva

  SvarSlet