Bed & Breakfast

fredag den 17. oktober 2014

På loppe og inspirationstur.

I onsdags var jeg på loppe og inspirationstur, sammen med min mor og moster. 
Min mor og jeg kørte hjemmefra halv 7, så vi kunne være hos min moster i Randers kl. 9 til morgenkaffe. 
Første stop var Plantorama i Randers, derefter Ikea, hvor jeg slet ikke skulle have noget, men var den der slæbte mest ud, til stor morskab for min mor og moster. 
Næste stop var Brugtvarecentralen i Århus, som var det egentlige mål for turen. Masser af spændende ting og sager, de fleste til fornuftige priser, så der kom nogle fine ting og sager med hjem. 

Næste stop var Billigblomster.dk et sted jeg havde læst om. Der blev vi bestemt ikke skuffede, hold da op hvor var der meget. Den ene hald efter den anden med alt i krukker, julepynt, binderiartikler,blomster og alt muligt andet. Der må vi bestemt hen igen en anden gang. 
Så var vi godt nok blevet sultne, og det nærmeste var Bilkas cafeteria, der blev der spist gode ben. 
Så gik turen tilbage mod Randers og der nåede vi lige en rundtur i Randers storcenter. Så var gassen også gået af ballonen, de gamle damer klagede over ømme fødder :-) 
Vel hjemme hos moster Vita fik lækker aftensmad, som hun havde forberedt dagen i forvejen. Kl 20 gik turen mod vest igen. 


Billederne stammer fra Billigblomst.dk, jeg glemte helt at tage billeder de andre steder.


Fine plastopsatse, som jeg måtte have 2 med hjem af, i forskellige størrelser. De skal bruges som støbeforme til betonkrukker :-)Selv om man er 81, frisk og rørig, kan man jo godt få lillesøster på 71 til at binde sine sko :-)


En rigtig dejlig dag, hvor vi grinede, genopfriske minder, fik masser af inspiration, og mest af alt, nød hinandens selskab.

12 kommentarer:

 1. Kære Anette.
  Sikken en dejlig dag. Hvor er det skønt at høre, at I nyder hinandens selskab.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 2. Det lyder som en rigtig god tur for alle :-D Jeg har også hørt godt om billigblomst, og jeg bor endda på Sjælland :-) Jeg tror det bliver nogle flotte krukker du får ud af de der plastik ting!
  K.Gro

  SvarSlet
 3. Lyder som en rigtig dejlig dag,, der ser godt nok skønt ud i den billigblomster.dk jeg ville heller ikke kunne nære mig for at gå amok. :-)

  SvarSlet
 4. En dejlig dag :-) Jeg kommer forbi Billigblomst hver dag på vej til og fra arbejde, og jeg kigger tit ind bare for at se, hvad der er kommet af nyt. Men efter sådan en dag som jeres er man helt flad... Shopping overlod :-)

  SvarSlet
 5. Hej. Det lyder som en rigtig god dag. Jeg synes de plastikopsatser ser spændende ud. Jeg må da vist lige notere mig "Billigblomst"

  SvarSlet
 6. Sikke da en skøn dag. Sikke en tur - og sikke en laaaang tur. I har da virkelig set noget. Jeg er også ret vild med både brugtvarecentralen, billigblomst... og IKEA :-)
  Måske vi også snart skal på dé kanter...... ??
  Men først.... så skal vi helst sikkert besøge din julepyntede have :-) DET glæder vi os særligt til.
  Mange hilsner Susan

  SvarSlet
 7. Herlig tur lyder det til, der er meget spændende ved Billigblomst, jeg har også været der en enkelt gang.

  SvarSlet
 8. Hvor lyder det som en skøn og mættet af indtryk-tur:-) Underligt at jeg aldrig har været i billigblomst, det må der gøres noget ved. Skøn og smuk ide at lave beton opsatser!
  Ha en skøn weekend hilsen Anette

  SvarSlet
 9. Det lyder som en herlig dag og jeg ser for mig en meget tung bil, der drog vestpå... ;)

  SvarSlet
 10. Dejlig hyggedag I tre fik skruet sammen, pyha....det er vitaminindsrøjtning, at lave sådan en dag, og det er vist ikke ret tit du under dig selv, at forlade haven, hav en rigtig dejlig weekend. VH Carina ;0)

  SvarSlet
 11. Sikke en dag! det er godt gået af alle damerne.
  Nu kan jeg jo godt se, hvor du har din energi, gå-på-mod, nysgerrighed, ildhu og udholdenhed fra, det er jo DNA på damesiden i familien. Og det er jo slet ikke så tosset!
  Jeg glæder mig til at se nye beton-kreationer.

  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 12. Det lyder også nøjagtig som nogle af mine yndlingssteder..
  Dejligt at komme lidt på tur nu og da...

  SvarSlet