Overnatning / Glamping

fredag den 24. oktober 2014

Hygge på en regnvejrsdag.

 Her har regnen trommet ned, det meste af dagen, men så er det godt man kan hygge sig under tag.

Kattene har fået hevet min gamle jakke ned, og den er altså dejlig at ligge på, på sådan en regnvejrsdag. Det er næsten ikke til at se hvor den ene kat begynder og den anden ender :-) 

Total kattehygge.16 kommentarer:

 1. Nårh, søde katte! Jeg har lige fundet en kat der ligger i en bakke som står i min reol. Katte er så gode til at finde gode hyggesteder :-)

  SvarSlet
 2. Men åh, vad söta katter! Ja, de vill gärna ligga på en jacka eller väska, drabbar värst yngste sonen som gärna släpper allt på golvet. Inte så kul när de fäller hår ... Vilka härliga höstbilder, ha en fin helg nu!

  /Jenny

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud både din opsætning og de søde katte ;-) .hvordan er det nu lige med pletter i luften, skal de helst indendørs her i vinter?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina.
   Alle mine pletter i luften klarede sig ude sidste vinter, men den var jo også mild. De foregående vintre har dem som er udplantet direkte i havejorden klaret sig fint. Dem i små potter klarede sig ikke, men dem jeg havde sat i drivhuset, kom fint igen. Så det kommer helt an på hvor kold vinteren bliver. Men jeg ser sådan på det at de er fine i vinterhaven, og kommer de ikke igen, planter jeg nogle nye, de koster ikke så meget som mange andre udplantningsplanter, og de vokser hurtigt til i krukkerne.

   Slet
  2. Sidste år købte jeg to og havde dem indendørs, de var så at sige nemme at slå ihjel. Det er helt sikkert jeg skal prøve at have dem ude en gang.

   Slet
 4. Hej er koglerne hjemmelavede i så fald hvor har du købt formene...
  Mvh. Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej koglerne har jeg ikke lavet selv, de er flere år gamle og købt i en blomsterbutik.

   Slet
 5. Godaften Anette.Flot opstilling du viser i dit drivhus.................og kattene er da slet ikke til at stå for.Har også de fine kogler.
  Rigtig god weekend Knus Jette

  SvarSlet
 6. Sådan et hyggeligt sted gad jeg også godt have. Heldige du!
  Selv har jeg ikke været i haven idag, men igår fik børnene og jeg lavet et fint græskarhoved til at lyse lidt op sammen med de sidste gule hosta blade. Jeg nyder virkelig forfaldets ynde.
  God weekend fra Lene

  SvarSlet
 7. die katzen sind sooo süß!!! danke für die tollen bilder und inspirationen, liebe grüße von angie aus deutschland

  SvarSlet
 8. Flot jern lilje du har - den er sikket også gammel.. ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er rigtig fin, men det er ikke jern, selv om det ser sådan ud, den går helt sikkert i stykker hvis den falder ned. Tror den er 2-3 år gammel og fra en blomsterbutik.

   Slet
 9. Mmm dejlige billeder..
  rigtig god weekend ☺

  SvarSlet
 10. Du har virkelig inspireret til, at tænde levende lys i haven, det er så helt igennem hyggeligt. God weekend.

  SvarSlet
 11. Så søde katte. Der er ingen, der er så gode til at gøre sig det bekvemt som katte. Vores kat har i mange år foretrukket at ligge på spisebordet i køkkenet under lampen. Men ak, nu er der kommet en sparepære i, og den luner ikke spor, så katten er småsur...

  SvarSlet
 12. For en skjønn katteklynge ;-D

  SvarSlet