Bed & Breakfast

onsdag den 22. oktober 2014

Efterårsstemning i lysthuset.

En makeover i lysthuset, i forbindelse med at vinduerne blev pudset og der blev gjort rent, er altid dejligt.


Udskiftning af tæpper, pudebetræk og dug. Dugen er dog bare en kaffesæk. Der er også brugt en kaffesæk som betræk til den store pude på bænken. En buket af havens sidste gule blomster, lidt kvæder og et lille græskar, mere skal der ikke til, for at det igen ser dejligt og indbydende ud.


Du kan se HER hvordan der så ud i foråret.

8 kommentarer:

 1. Det ser rigtig hyggeligt ud og passer perfekt til årstiden. De kaffesække gør noget helt specielt. Deres grove stof signalerer i den grad efterår, når de er sat sammen med de gyldne farver.

  SvarSlet
 2. Det ser jo rigtigt hyggeligt ud, som kun du kan! Jeg har også en gammel kaffesæk til at ligge, men den er endnu ikke kommet i brug. Måske det var på tide den kom frem i lyset. Så dejligt med lidt jule opstillinger i sidste indlæg. Lige pludselig så er den her.
  God aften til dig søde.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 3. Hej Anette Sikke dejlige farver, det gule er helt vidunderligt med kaffe sækkene, storartet ide!

  SvarSlet
 4. Ja, det ser hyggeligt ud! Og godt at gense det når man har set det (næsten) i virkeligheden :-)

  SvarSlet
 5. Jeg har set på dine dejlige indretninger i lysthuset, både forår og efterår. Det er tankevækkende, at du bruger gult begge årstider. Men hvilken forskel i stemning! foråret kommer an med lyse gule og hvide farver, efteråret takker af med smukke dæmpede gule farver og kaffesække i mørk naturfarve.
  Hvor er det smukt!

  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 6. Hvor ser det hyggeligt ud.... Sjovt at lege med farverne ...Det ser godt ud Anette

  SvarSlet
 7. Hej Anette, det ser altid dejligt ud i dit underskønne lysthus og det er så fint at kunne lege med så mange forskellige stemninger, kh Margit

  SvarSlet