Overnatning / Glamping

mandag den 27. oktober 2014

Jubii 1.000.000 sidevisninger.

Jubii, 1.000.000 sidevisninger i dag kl. 18, det er da helt vildt. 


Samt en 13 plads på blogtoppen. 


Jeg må indrømme at jeg er virkelig stolt over det fine resultat min blog har opnået, på lige godt 2 år. Tænk at der er så mange der har lyst at følge med i hvad jeg laver. Det er dagligt en stor glæde at blogge, dele små og store oplevelser, ideer og hvad der ellers lige sker.

Jeg har bemærket at når det bliver efterår, er der flere der får tid/lyst til at læse blogs, for da stiger det daglige antal sidevisninger. Godt 136.000 sidevisninger har der været den sidste måned. Det er godt nok rigtig mange. Hvorimod i sommers da det var varmt, var der under det halve.

At blogge er blevet en livsstil. Jeg nyder at kunne gå tilbage og se i de gamle blogindlæg, hvad der lige skete sidste år på denne tid, det er en rigtig god og veldokumenteret dagbog med billeder. En rigtig god støtte for min til tider, ikke helt perfekte hukommelse :-)

Indlægget fra d. 27 oktober sidste år, kan ses HER Et dejligt gensyn med soveskuret, som jeg i dag har været ved at lave klar til julehaven. Det kommer der mere om en af dagene :-)23 kommentarer:

 1. Stort tillykke <3
  Dejligt at følge dig og se dine fine billeder.
  God aften.
  Knus Birgitte

  SvarSlet
 2. Hej
  Rigtig stort tillykke. Jeg havde ikke hørt om dig før end Claus Dalby var på besøg hos dig. Da han skrev om dig blev jeg nysgerrig og skulle lige se din blog. Og siden da har jeg "fulgt" dig hver dag - og jeg har været inde på TV midt-vest og set dine haveudsendelser.
  Og du er godt nok inspirerende. Du har så mange gode ideer.
  Tak for en rigtig fin blog - som jeg også vil følge hver dag frem over.

  Bente

  SvarSlet
 3. Ja men tillykke med det, din popularitet stiger med raketfart, det må være fordi, du laver det folk vil se. Snart er du mere populær end Claus Dalby :)

  SvarSlet
 4. Det kommer ikke bag på mig, een af de mange fru Pedersen afhængige :-) tillykke med det. Jeg skal ind og kigge hos dig hver dag, og jeg er endnu ikke blevet skuffet, håber du bliver ved at fodre os. Tak og god aften til jer. VH. Carina

  SvarSlet
 5. Kære Anette, du gør det bare så godt! til lykke med millionen.
  Kh Hanne

  SvarSlet
 6. Fedt :-) Men slet ikke underligt.... Din blog er utrolig spændende og fyldt med masser af inspiration.
  Knus Susan

  SvarSlet
 7. Stort tillykke - hatten af for dig... :-)

  SvarSlet
 8. Hej Anette
  Stort tillykke - din blog tjekkes dagligt og altid med stor forventning! Livsglæde, kreativitet og hjertevarme er bare nogle af de ord der kan bruges om dig og dit virke i blog- og havelandet. Kh Trine

  SvarSlet
 9. Ja det er da vildt..... Fedt ... og stort tillykke til dig Anette.....

  SvarSlet
 10. Det er da overvældende, men dejligt og også forståeligt, for du er flittig med indlæggene og de oser af gode ideer og gåpåmod.
  Tillykke :)

  SvarSlet
 11. Stort tillykke med det flotte besøgstal på din blog - det er helt fortjent :-)

  SvarSlet
 12. Anette du kan da nærmest ikke få armene ned idag - vel.....kunne da også bruge lidt flere læsere....men du overgår jo selv livstilsmagasinerne indhold...TILLYKKE

  SvarSlet
 13. Tillykke fru Petersen.
  Flot resultat, på så kort tid :o)
  Jeg var ikke klar over der var noget der hedder blogtoppen :o)
  Hvor finder man den ?
  MVH Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Den finder du her Linda
   www.blogtoppen.dk/da/home

   Slet
 14. Tillykke Anette, hvor flot med det store besøgstal. Det er også en dejlig blog du har fået lavet. Altid gode nye ideer, overraskelser og flotte billeder, skøn inspiration !

  SvarSlet
 15. Kære Alle.
  1000 tak for alle de søde og rosende ord, de varmer helt utroligt meget.
  Knus og rigtig god dag.

  SvarSlet
 16. Stort TILLYKKE hvor er det flot, altid dejligt/hyggeligt at kigge forbi, og spændende at følge din videre udvikling. GODT GÅET!

  SvarSlet
 17. Kære Anette.
  STORT TILLYKKE!!!!
  Du gør det altid spændende, at kikke forbi din blog. Det er interessant, lærerigt og hyggeligt. Noget jeg bare SKAL ind på hver dag.
  Ønsker dig en god dag og held og lykke fremover.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 18. Tillykke med det flotte tal, det er flot. Din fortjeneste for en flot blog, fuld af inspiration, hyggelig tekst og dejlige billeder. Den er skøn at vende tilbage til igen og igen, for at få en dosis grønt i øjnene, specielt i vintertiden, giver din blog et løft til hverdagen.
  Kærlig hilsen
  Rikke

  SvarSlet
 19. Hej Anette

  Selvfølgelig skal der også lyde et kæmpe tillykke med med resultatet herfra det midtfynske.

  Det er rigtig godt gået, Anette.

  Altid fuld af inspiration, enormt lærerigt og rigtig hyggeligt at se hvad du nu har fundet på af finurligheder.

  God dag til dig, vil skynde mig at løbe ud i solen og se om georgine knoldene vil op af jorden .

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 20. Tillykke herfra! Det er velfortjent!

  SvarSlet
 21. Hej Annette .
  Stort TIL LYKKE herfra - Jeg glæder mig hver aften, inden jeg går i seng, til at læse hvad du nu har fundet på af spændende ting , og bliver glad hver gang.
  Jeg glæder mig til at besøge din julehave - vi ses.
  K.H .Grethe.

  SvarSlet
 22. Til lykke med millionen!. Jeg er ganske ny her på din blog - fik den anbefalet af Eliane. Og jeg må sige, det er en sand fornøjelse at følge dig og alle dine gøremål. En dejlig saltvandsinsprøjtning - jeg fatter ikke, hvor du får al den energi og mange sprudlende ideer fra. Så jeg glæder mig til at følge dig fremover.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet