Overnatning / Glamping

søndag den 26. oktober 2014

Magi i julehaven.

Julehaven vokser frem dag for dag, skønt jeg nogle dage synes det går lidt langsomt. Det er ikke selve dekorationer og opstillinger der tager tiden, men mere alt det andet der lige skal gøres på samme tid.
Der skal sorteres, ryddes op, plantes ud, nogle planter skal vinteropbevares,nogle havemøbler skal på loftet, og andre ned. Skøjter og kælke findes frem. Der skal gøres rent i skure og lysthuse, vaskes tæpper og pudebetræk. Der skal købes ind af hyacinter, små stedsegrønne og levende lys i enorme mængder. Og så dukker der rigtig mange projekter op, som det lige ville være dejligt at få ordnet, når nu man er i gang med alt muligt. Småreperationer og hængepartier er der nok af, så det er så nemt, det er bare at komme igang :-) Og jeg elsker det. 


Drivhusene er i denne uge blevet tømt, det mindste, det der står på en palleramme, er opstået med skovbund, med mos, grantræer, lærkekogler, min yndlingsrod, mine betonpaddehatte og så en lyskæde med små bitte lys i. Det ser fint ud i dagslys, med helt magisk i mørke.

Da jeg viste ældste datter det, sagde hun: mor bare vent til Thomas ( hendes bror) har set det, så er der også nisser der :-) Det er ham der synes der SKAL være et par nisser i haven, til hvis der nu kommer børn på besøg.

En enkelt lille fræk nisse er allerede set ved gåsegården :-)10 kommentarer:

 1. Sikken et arbejde, godt du kan lide det. Drivhuset ser flot ud med lys i.

  SvarSlet
 2. Ja, hold nu fast, hvor du har travlt. I dag da jeg gik og rumsterede i haven, tænkte jeg, at denne årstid er mere travl end foråret. Det med de lange to-do-lister, kender jeg alt for godt. I dag måtte jeg minde mig selv om, at det skal være sjovt, og at det jeg ikke når, er bare ærgerligt. Men den holdning skal jeg vist øve mig på. Nu skal jeg så heller ikke have gæster i haven som du.

  Dit drivhus ser skønt ud! En rigtig lille mini eventyrverden.

  SvarSlet
 3. Herlig energi du går til det med:-) kender det godt når jeg render rundt, pludseligt dukker der ideer op, eller noget overset.
  Det lille drivhus ser rigtig hyggeligt ud der i mørket, og godt med lidt nisser til børnene, også selvom "de selv er det".

  SvarSlet
 4. Hvor er det lille drivhus fint: Jeg er heller ikke så meget til nisser, men måske kan en lille nisse finde vej til magien i drivhuset, måske endda helt af sig selv. Glæder mig til mere inspiration. Var i dag forgæves i Panduro Hobby efter forme til kogler, men fandt en støbeform til små engle i stedet, Ha' en dejlig (travl) dag. Mange hilsner Anna

  SvarSlet
 5. Ja det ser da fuldstændig magisk ud.....
  Åh ja.... og så kan din beskrivelse af denne årstid ikke være bedre.... Både med alt det vi gerne vil... alt det der skal gøres ... alt det der lige dukker op..... og .. Vi elsker det hele...
  God dag til dig..
  Knus Susanne

  SvarSlet
 6. Kære Anette.
  Ja, du har godt nok meget, du skal nå, inden vi kommer:)
  Dit drivhus ser magisk ud med lys i og jeg er sikker på, at hele haven bliver én stor magisk oplevelse. Glæder mig meget til at opleve det.
  Herlig lille nisse, hende vil jeg gerne møde.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 7. Det lille drivhus er en perle. Jeg tror, jeg ved lige, hvilken slags nisser, du skal have, og de passer lige ind i drivhuset. Jeg så dem på et julemarked for nogle år siden. De var grå. Havde grå huer. Og de var anbragt rundt omkring på en stor gammel trærod. De lignede virkelig små 'skovfolk'. Jeg skal prøve at se, om jeg kan spore dem. Måske er der nogen, der kan huske noget. Ellers er jeg heller ikke meget for nisser - jo børn med nisshuer, men de der Trip Trap nogen har adgangsforbud hos mig :-)

  SvarSlet
 8. Ja, der er sørme magi i det lille drivhus. Du er eminent til at få nye idéer!

  SvarSlet
 9. Hvor er drivhuset bare fint. Man bliver ledt til et magisk fantasisted, med trolde og måske et par nisser. Det er virkelig inspirerende at følge dig.

  SvarSlet
 10. Hvor ser det jule eventyrsagtigt ud , lige den rette stemning til at huske alt det julen handler om varme, hygge, overraskelser og glæde! Så skønt at følge dit juleeventyr som kun bliver bedre med den yndige nisse der indgår ;-)

  SvarSlet