Overnatning / Glamping

torsdag den 6. december 2012

Snemand
Så har vi lige fået et pænt lag lækkert tøsne og det skulle da udnyttes til en snemand. Ja ved det godt, men hvor gammel er det lige du er Fru Pedersen :-)  håber aldrig at jeg bliver for gammel til at lave en snemand, for det er da sjovt. Det er bare så flot igen med et tykt lag sne på alt, helt fantastisk dejligt at gå rundt i haven i mørke og se på alle de flotte snedekorationer, der fremkommer helt af sig selv.

8 kommentarer:

 1. Man bliver ikke for gammel til snemænd ;-)
  Der ser vildt hyggeligt ug i din have.

  SvarSlet
 2. Tusind tak for en fantastisk aften i din hyggelige have og dit smukke hus, en helt speciel oplevelse. Det var helt sikkert meget inspirerende og se. Tak for det.
  KH. Susanne

  SvarSlet
 3. God morgen
  Jeg vil lige sige tusind tak for i går. Det var så fint og hyggeligt både inde og ude. Heldig for mig jeg har fri i dag og har ikke pyntet endnu. Nu skal det være jeg er ,så fuld af inspirtion, at jeg må igang.Normalt synes jeg også det er dejligt med snevejr men men der er langt fra dig til Kjellerup i snevejr.Og der ud glemer vi heller ikke lige, med det samme,Klosterheden er flot i sne men lige spændende nok NÅ pyt det var turen vær og vi er en super god oplevelse riger tak for det
  Mange jule hilserne
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Susanne og Kirsten.
   Selv tak. Dejligt at i blev inspireret. Håber at i kom godt hjem, det var langt i det snevejr.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 4. Har du selv lavet snemanden? Dejligt med voksne, der også kan lege med sneen. Selv er jeg stadig frisk på en sneboldskamp med mine voksne sønner eller en slædetur. Man bliver aldrig for gammel til sne. Jeg er vild med din oppyntning og hyggelige stil i haven og glæder mig til at følge dine indlæg.
  Hilsen Lisa

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisa.
   Ja jeg har selv lavet snemanden :-)
   Velkommen som fast læser.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 5. Man kan ALDRIG blive for gammel til snemænd'!!!!!!
  Havde igår håbet, at vi kunne få lavet en snemand til at tage imod weekendens fødselsdagsgæster, men desværre ville sneen ikke klæbe pga frosten...så eftermiddagen blev brugt indendørs i varmen...

  Mange decemberhilsner fra
  Katinka

  SvarSlet
 6. hej Anette.Jeg siger også....man bliver aldrig for gammel til at lave en snemand.Ja! sneen gør haven helt eventyrlig at de på.
  Rigtig god dag til dig Jette

  SvarSlet