Bed & Breakfast

fredag den 21. december 2012

Julehilsen


Kære alle jer der kigger med her på Fru Pedersens have blog. Jeg vil gerne ønske jer en rigtig glædelig jul og et godt og lykkeligt nytår. Jeg lavede min blog sidst i september, og jeg er meget glad for den, det var noget jeg længe havde ønsket mig. Men som med næsten alle andre ting i livet, er man jo sin egen lykkes
 smed, og så må man jo hoppe ud i det og prøve om det så er så fantastisk som man nu havde troet det ville være. Og det har været fantastisk spændende, det er så dejligt at dele, og alle kommentarer er højt skattet. Det med kommentarene var jeg ikke selv god til inden jeg fik bloggen, men nu ved jeg hvor dejligt det er med kommentarer på det man viser og deler. Så det er jeg blevet bedre til og håber at jeg næste år vil blive endnu bedre :-) En anden ting jeg ønsker mig til næste år er at møde nogle af de søde bloggere som jeg kigger ind hos og får ideer og inspiration fra. Så jeg skal helt sikkert til blogtræf.
Kan se rundt om i blogland at det bliver en fantastisk jul i alle hjem, der oser af julestemning, hjemmebag og godt humør. Tror helt sikkert at det samme gælder hos alle dem der ikke har en blog men læser/kigger med i blogland, for man kan da kun blive inspireret og glad i låget af alle de flotte fotos og gode indlæg.
Mange kærlige julehilsner
fra Fru Pedersen :-)

13 kommentarer:

 1. Tak, Anette! Og i lige måde: Glædelig jul til dig og dine! Og tak for dine fine indlæg og de kommentarer du har lagt hos mig. Jeg lavede selv min blog sidst i oktober, så jeg er endnu nyere end du er i dette univers, men jeg synes som du at det er rigtigt sjovt at være med! Vi blogges ved i 2013 :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Orv ... har du forresten set at vi begge har vundet et af Inas fine bogtræer?!?

   Slet
 2. Ja hvis alle nye som gamle bloggere møder op til blogtræf, så bliver vi mange, jeg har masser af plads udendørs, så jeg håber, at mange møder op.
  Det er rigtigt, at man får mest ud af at blogge, hvis man lægger kommentarer hos andre, og det er jo dejligt med kommentarer, det synes vi alle vist.
  Hvor er det en smuk buket du har lavet her.
  Glædelig jul til dig også, vi ses i 2013 :)
  Kærlig hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Du har ret Anette, at jo mere man kommenterer jo flere kommentarer, kommer der retur. Jeg kan nu ikke lade være, når noget gør mig glad eller inspirerer mig, så er jeg nødt til liiige, at fortælle det. Det er jo dejligt, at deles om det, der gør en glad/høj/inspireret eller hvad det nu måtte være.
  En dejlig julebuket du deler med os.
  En glædelig jul også til dig!

  SvarSlet
 4. Ja det er en stor glæde at blogge. Jeg glæder mig til at læse en masse nye spændende indlæg i 2013 og hvem ved, måske ses vi til et blogtræf.

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 5. Smukke blomster - dejlig julet buket :-)
  Jeg nyder at kigge forbi på din blog, og forsøger at lægge kommentarer hver gang. Men det kan jo smutte.... og bare så du ved det, så betyder det ikke at jeg ikke kan li´ hvad jeg ser :-)
  Tak for invitationen nytårsaftens dag... vi ser lige dagsformen om vi vil tage imod tilbuddet, og skal så nok gi lyd fra os. Men altså TAK for din gæstfrihed :-)
  Mange julehilsner til dig.
  Susan

  SvarSlet
 6. Du har fuldstændig ret i, at det er skønt at være med i haveblogland. Og jeg kan varmt anbefale dig møde nogle af de skønne bloggere. Det er rigtigt hyggeligt og sjovt at deltage i et haveblogtræf, ligesom det også er rigtig dejligt at mødes med en enkel eller to haveblogger til havevandring. Det er tydeligt at haveinteressen er fælles uanset alder og øvrige interesser :-)
  Du ønskes også en rigtig glædelig jul :-)

  SvarSlet
 7. En fin blog og en fin julebuket. Du ønskes også en god jul

  SvarSlet
 8. Og god jul til fru Pedersen! Din kreativitet og aktivitet her ved juletid er ganske imponerende.

  SvarSlet
 9. Hej Anette.Ja! det er et dejligt univers du har begivet dig ud i.
  Håber da rigtig meget at vi kan mødes til et bloggertræf.
  Dejlig blog du har,og du har da været flittig med dejlige
  indlæg.Også en skøn buket du viser.
  Rigtig god jul til dig og dine.knus Jette

  SvarSlet
 10. Hej Anette

  Du og din familie ønskes også en glædelig jul. jeg vil glæde mig til endnu flere dejlige indlæg fra dig i det nye år. Det er altid en sand fornøjelse at komme ind på din blog og se hvad du nu har fundet på.
  Godt du fik dig selv overtalt til at starte en blog op, du har virkelig noget at dele med andre. Du er knald dygtig til den kreative verden og man bliver virkelig inspireret ud over fingerspidserne og finder ud af hvor lidt der kræves til de forskellige opstillinger du får fremstillet. Godt gået.

  Juleknus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia.
   Sjovt at du lige skriver nu, sad netop og ledte efter dig mellem faste læsere, for at jeg ville sende dig en personlig julehilsen. Hvis jeg må få din mailadresse vil jeg blive glad. Du kan sende den til anette.krogh.pedersen@mail.dk

   Slet
 11. Du har fået lavet en dejlig blog, som jeg glæder mig til at følge fremover. Glædelig jul og håber vi mødes til et hyggeligt blogtræf næste år.

  SvarSlet